Tarkista ja päivitä yrityksesi lakisääteiset tuntemistiedot

Turvallisen asioinnin varmistamiseksi haluamme tuntea kaikki asiakkaamme mahdollisimman hyvin. Voimme myös vastata paremmin asiakkaidemme tarpeisiin, kun tunnemme heidät hyvin. Lisäksi muun muassa pankkeja ja rahoitusyhtiöitä koskeva pakottava lainsäädäntö edellyttää rahoitusyhtiön tunnistavan ja tuntevan asiakkaansa sekä ylläpitävän tietoja asiakassuhteen aikana.

Pyydämme sinua tarkistamaan ja päivittämään mm. seuraavat tiedot:

 • Tiedot yrityksesi omistajuussuhteista
 • Tiedot yrityksesi taloudesta.
 • Yrityksesi liiketoiminnan kuvaus
Aikaa tähän kuluu noin 10–15 minuuttia.

Kysymyksiä ja vastauksia

 • Miksi minun on päivitettävä yritykseni tiedot?
  Rahoitusyhtiöllä on velvollisuus kysyä asiakkailtaan erilaisia tietoja. Yksi merkittävä syy tähän on rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen liittyvä lainsäädäntö. Finanssivalvonta valvoo, että me rahoitusyhtiönä noudatamme rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen lainsäädäntöä, ja että hankimme riittävät tiedot asiakkaistamme sekä arvioimme asiakassuhteeseen liittyviä riskejä koko asiakassuhteen ajan.
 • Mitä tapahtuu, jos en päivitä tietoja?
  Yrityksenne asiointia rajoitetaan, jos tietoja ei päivitetä. Tämä tarkoittaa sitä, että voimassaoleviin sopimuksiin ei ole mahdollista tehdä muutoksia, eikä uusia rahoitussopimuksia ole mahdollista tehdä.
 • Kuka voi päivittää yrityksen tiedot?

  Yrityksen tiedot voi päivittää yrityksen virallinen edustaja.

   

  Mikäli yrityksellä ei ole virallista edustajaa Suomessa, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puh. 010 546 7000 (8,35snt/puh + 12,09snt/min). Palvelemme sinua arkisin klo 9.-16.00.

   

 • Kuinka usein minun täytyy päivittää tiedot?
  Lainsäädäntö edellyttää, että meillä olevat yrityksesi asiakastiedot ja rahoituspalveluiden käyttöön liittyvät tiedot ovat aina ajan tasalla. Siksi pyydämme sinua tarkistamaan ja päivittämään tiedot säännöllisin väliajoin.
 • En muista olevani Danske Financen asiakas, miksi sain kirjeen?
  Olemme lähettäneet kirjeen asiakkaille, joiden rahoitussopimusten rahoittajana toimimme. Olet saattanut tehdä sopimuksen laitteesta yhteistyökumppanimme kanssa, ja me toimimme taustalla rahoittajana.