Pankkitunnukset ja kirjautuminen

Suurin osa pankkiasioinnista on hoidettavissa mobiili- ja verkkopankin kautta. Niihin sekä muihin tunnistautumista vaativiin palveluihin kirjaudutaan pankkitunnuksilla.

Pankkitunnukset ovat sähköinen henkilöllisyystodistuksesi, ja niiden käyttö vastaa allekirjoitustasi. Omat tunnuksesi on tarkoitettu vain sinun käyttöösi, eikä niitä saa luovuttaa toiselle henkilölle.

Pankkitunnukset muodostuvat käyttäjätunnuksesta, salasanasta ja vaihtoehtoisista tunnistamisvälineistä. Tunnistautumisvälineitä ovat Danske ID –tunnistussovellus ja tunnuslukulaite.

Yleisiä kysymyksiä pankkitunnuksista

Ongelmatilanteet ja salasanan vaihto

Danske ID

Danske ID -sovelluksen uusin versio 1.6.0 pyytää sinulta lupaa käyttää mobiililaitteesi kameraa. Kameraa tullaan käyttämään QR-koodien lukemiseen, kun Danske ID:llä kirjaudutaan verkkopankkiin ja Districtiin. Voit päivittää sovelluksen uusimman version nyt ja sallia laitteen kameran käytön luottavaisin mielin, niin olet hyvissä ajoin valmistautunut tulevaan uudistukseen. Muutos kirjautumisessa tapahtuu lähikuukausien aikana. Jos et salli laitteen kameraa, et voi käyttää Danske ID:tä tunnistautumista vaativissa palveluissa.

Tunnuslukulaite

Oliko tästä sisällöstä sinulle hyötyä?

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.