Valuuttalaskuri

Laske valuuttamuuntimella haluamasi summa toisessa valuutassa.

 

Käteisvaluutan osto- ja myyntikurssit

Katso haluamasi käteisvaluutan suuntaa antava osto- ja myyntikurssi alla näkyvästä valuuttalaskurista tai mobiilipankista kohdasta Valikko > Valuutat. Valuuttamuunnoksessa käytetään WMR/Reutersin päivittäistä valuutan keskikurssia, joka voi poiketa merkittävästi todellisesta vaihtokurssista.

 

Tilivaluutan osto- ja myyntikurssit

Suuntaa antavat valuuttojen osto- ja myyntikurssit näet tältä valuuttakurssilistalta. Tapahtuman todellinen kurssi määräytyy reaaliaikaisen markkinakurssin (spot-kurssi) ja siitä laskettavan valuuttakaupan marginaalin perusteella.

 

Käteispalvelut ja matkavaluutan tilaaminen

Jos tarvitset käteisvaluuttaa, saat Danske Bankin asiakkaana tilattua sen edullisemmin ChangeGroupin kautta osoitteessa danske.changegroup.com. Valuutta toimitetaan lähimpään postiisi tai ChangeGroupin noutopisteeseen. Valuuttakurssi määräytyy ChangeGroupin päivän kurssin mukaisesti ja tarkentuu tilisiirron käsittelyhetkellä. Minimitilausmäärä on 200€.

Lue lisää matkavaluuttapalveluistamme

Huom! Kaupankäynti Venäjän Ruplalla (RUB) on tällä hetkellä erittäin haastavaa. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme parhaamme mukaan, mutta emme valitettavasti voi nykytilanteessa antaa takeita valuutanvaihdon toteutumisesta.

Valitse valuutta
Left arrowRight arrow Up arrowDown arrow
Laske rahamäärä haluamassasi valuutassa

Kurssilista


Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.