Leasingrahoitus

Rahoitusleasing on irtaimen käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokrausta, jossa vuokra-aika, vuokrien maksuväli ja kohteen jäännösarvo sovitetaan yrityksen toimintaan sopivaksi. Leasingrahoituksella on mahdollista rahoittaa uusia ajoneuvoja.

Rahoitusleasingissa auto toimii rahoituksen vakuutena, jolloin et tarvitse muita vakuuksia, eikä rahoitus sido yrityksen muita pääomia. Leasingvuokrat on myös vähennettävissä verotuksessa täysimääräisinä, eikä rahoitusleasing näy velkana yrityksen taseessa.

Lisätietoa leasingrahoituksesta saat yrityksenne omalta Danske Bankin yhteyshenkilöltä, tai suoraan autoliikkeestä.

Autamme päivittäin kaiken kokoisia yrityksiä - pienistä toiminimistä aina Suomen suurimpiin yrityksiin saakka - löytämään heille parhaiten sopivat rahoitusratkaisut.

Kun haluat yrityksellesi apua parhaan rahoitusmuodon valitsemiseen kysy lisätietoa asiakaspalvelustamme tai yhteistyökumppaniltamme.

Osamaksurahoitus

Osamaksurahoitus sopii uusille ja käytetyille ajoneuvoille ja yleensä rahoitusaika vaihtelee 12-60 kuukauden välillä. Osamaksurahoituksessa auto toimii rahoituksen vakuutena, eikä muita vakuuksia yleensä tarvita. Osamaksulla rahoitettu auto siirtyy yrityksen omistukseen, kun rahoitus on maksettu loppuun.

Kirjanpidossa osamaksurahoituksella hankittu kohde kirjataan taseen käyttöomaisuuteen, ja siitä tehdään poistot aivan kuten yrityksen muustakin käyttöomaisuudesta.

Lisätietoa osamaksurahoituksesta saat yrityksenne Danske Bankin yhteyshenkilöltä, tai suoraan autoliikkeestä.