Raskaskonerahoitus

Onko yrityksesi hankkimassa suuria kuljetusvälineitä, metsäkoneita tai raskaskalustoa? Silloin raskaskonerahoituksen leasing- tai osamaksurahoitus saattaa olla juuri oikea rahoitusratkaisu yrityksesi tarpeisiin.

Investointi-, eli osamaksurahoitus

Investointirahoitus sopii yritykselle, kun koneen tai laitteen käyttöikä on rahoitusaikaa pitempi ja yritys haluaa laitteet omaksi rahoitusajan päätyttyä. Investointirahoitus on osamaksukauppaa yrityksille. Investointirahoituksessa rahoituksen kohde toimii pääasiallisena vakuutena, ja kohteen omistusoikeus siirtyy ostajalle, kun rahoitus on maksettu loppuun. Investointirahoituksella hankittaviin kohteisiin yritys voi hyödyntää julkisia investointiavustuksia ja hyötyä myös käteisasiakkaalle myönnettävistä eduista.

Rahoitusleasing

Rahoitusleasing on irtaimen käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokrausta, jossa kohde muodostaa rahoituksen vakuuden joko kokonaan tai osittain. Rahoitusleasing sopii yhtälailla yrityksille, ammatinharjoittajille kuin julkiselle sektorille. Raskaan kaluston vuokra-aika on yleensä 2-5 vuotta riippuen rahoitettavan kohteen taloudellisesta käyttöajasta ja hankintahinnasta. Leasingrahoitus tuo ennakoitavuutta yrityksen taloudenpitoon, ja ne voidaan myös porrastaa esimerkiksi investointien tuotto-odotusten tai kausivaihteluiden mukaan.


Ota yhteyttä

 • Yhteystiedot

  Löydä yrityksellesi ja sen hankkeille parhaiten sopiva rahoitusratkaisu yhdessä Danske Financen yhteyshenkilön tai Danske Financen kumppaniverkostoon kuuluvan jälleenmyyjän kanssa.
 • Kuljetuskalusto

  Tino Minetti, Rahoituspäällikkö
  +358 (0)40 503 7348
  tino.minetti@danskebank.fi
 • Metsäkoneet

  Hannele Siira, Rahoituspäällikkö
  +358 (0)40 559 4146
  hannele.siira@danskebank.fi
 • Maanrakennus- ja kiinteistöhuoltokoneet

   

  Itä- ja Pohjois-Suomi

  Antti Kettunen, Rahoituspäällikkö

  +358 (0)50 435 9759
  antti.kettunen@danskebank.fi

   

  Länsi- ja Etelä-Suomi

  Anne Ristamäki, Rahoituspäällikkö

  +358 (0)50 422 1770
  anne.ristamaki@danskebank.fi