Yritysluottokortti

Pienimmät käyttöpääoman tarpeet on mahdollista kattaa jo yritysluottokortilla. Danske Bank tarjoaa Master Card Corporate -luottokortteja erilaisilla etutasoilla. Yritysluottokortti on usein paras ratkaisu, kun käyttöpääoman tarve on satunnainen ja suuruudeltaan joitakin tuhansia.

Joustot henkilökohtaisissa pankkiasioissa

Pienyrityksen omistajan ja elinkeinonharjoittajan kannattaa muistaa, että apu yrityksen käyttöpääoman riittävyyteen voi löytyä myös henkilökohtaisten pankkiasioiden puolelta. Esimerkiksi lyhennysvapaa henkilökohtaiseen asuntolainaan vähentää tarvetta nostaa yritystoiminnasta varoja elämisen kulujen kattamiseen.

Luotollinen tili

Keskisuureen tarpeeseen soveltuu paremmin luotollinen tili, joka tarjoaa joustavan ratkaisun yrityksen luonnollisen kassanvaihtelun tasaamiseen. Luotollinen tili on käytettävissä sopimusaikana tarpeen mukaan, ja maksat korkoa vain kulloinkin käytössä olevasta luoton määrästä. Ratkaisu sopii paitsi puskuriksi kriisien varalle ja yrityksen kassavirran kausivaihtelun tasaamiseen.

Osamaksu- tai leasingrahoitus

Kun yritystoiminnan palauttaminen takaisin normaaliin vaatii käyttöpääoman lisäksi kalusto- tai laitehankintoja, kannattaa kääntyä osamaksu- tai leasingrahoituksen puoleen. Osamaksurahoitus sopii erityisesti sellaisiin hankintoihin, joiden käyttöikä on pitkä ja jotka halutaan yrityksen omistukseen maksuajan päätyttyä. Leasingrahoitus puolestaan tarkoittaa irtaimen omaisuuden pitkäaikaista vuokrausta, joka sopii usein uusittavan kaluston kuten ajoneuvojen hankintaan.

Käyttöpääomaa liiketoiminnan elvyttämiseen?

Danske Bankin asiakkaana sinulla on mahdollisuus hyödyntää asiantuntijoidemme erityisosaamista myös käyttöpääoma-asioissa. Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivin ratkaisu.

Ota yhteyttä