Tervetuloa Danske Bankin yritysasiakkaaksi

Olipa yrityksesi suuri tai pieni, autamme sinua menestymään yritystoiminnassasi. Teemme päivittäisestä pankkiasioinnistasi helppoa ja mutkatonta sekä tuemme suurissa päätöksissä. 


Aloita valitsemalla alla olevista vaihtoehdoista

Olen perustamassa uuden yrityksen

Aloita tästä

Yritykseni on jo kaupparekisterissä 

Aloita tästä

 

Huomioithan, että sinulla on oltava pysyvä oikeus edustaa yhtiötä, jotta voimme käsitellä hakemuksesi digitaalista kanavaamme hyödyntäen.

Miten asiakkaaksi tulo etenee?

1. Valmistautuminen

Varmista, että sinulla on kaikki asiakkaaksi tuloon vaadittavat tiedot ja dokumentit saatavilla ennen kuin aloitat hakemuksen täyttämisen.

  Lue tarkemmat ohjeet

2. Hakemuksen täyttäminen

Valitse lomake sen mukaan oletko perustamassa yritystä vai onko yrityksesi jo kaupparekisterissä. Voit tarvittaessa lähettää vaaditut dokumentit salatusti verkkopalvelun kautta.

Lähetä dokumentteja

3. Tietojen vahvistaminen

Varaudu vahvistamaan antamasi tiedot ja todentamaan henkilöllisyytesi vahvaa sähköistä tunnistautumista hyödyntäen. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse hakemuksesi käsittelyn aikana.

4. Asiakkuuden avaus

Asiakkuutesi avataan, kun olemme vieneet yritystä koskevat tiedot järjestelmiimme ja palvelusopimukset on allekirjoitettu. Tämän jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi ja pääset käyttämään yrityksen verkkopankkia.

Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.