AltaPay auttaa maksuliikenteesi järjestelyissä

Onko yritykselläsi käytössä useita ratkaisuja tai sovelluksia eri maksupalveluntarjoajilta ja maksukorttien hyväksyjiltä? Tuntuuko verkkokaupan, myymälöiden tai mobiilista saapuvien maksujen käsittely monimutkaiselta?

AltaPay on ainoa kumppani, jonka tarvitset maksuratkaisujesi järjestämiseen – riippumatta siitä miten ja missä yrityksesi tuotteita tai palveluja myy. AltaPayn tarjoamien mahdollisuuksien avulla selkeytät maksujen vastaanottamista ja tarjoat omille asiakkaillesi parempia maksukokemuksia. 

Haluatko tietää enemmän AltaPayn tarjoamista palveluista, ja tehdä maksutapahtumien hallinnasta helpompaa?

Siirry AltaPayn sivulle

Mitä AltaPay yrityksellesi tarjoaa?

  • Yksi kumppani tukenasi sekä maksujärjestelmien käyttöönotossa että ylläpidossa
  • Vähemmän manuaalista työtä tarjoamalla automatisoidun online täsmäytyksen ja standardoidun raportoinnin kaikille maksutyypeille
  • Joustavuutta maksuratkaisujen kehittämiseen yrityksesi tarpeiden muuttuessa – toimintojen kasvaessa tai siirtyessäsi uusille markkinoille
  • Hyödyllistä tietoa asiakkaidesi ostokäyttäytymisestä, jonka avulla pystyt tarjoamaan sujuvan ostokokemuksen sekä uusia lisäarvoa tuovia palveluita
  • Mahdollisuus räätälöidä verkkokaupan kassatapahtuman ulkoasu oman yrityksesi näköiseksi
  • Monikanavainen, useat eri maksutavat mahdollistava alusta, jotta asiakkaasi voivat maksaa haluamallaan tavalla

Tietoa Danske Bankin ja AltaPayn yhteistyöstä

AltaPay on vuonna 2008 perustettu kansainvälisesti toimiva maksuratkaisuja tarjoava yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Tanskassa.

Danske Bankin ja AltaPayn yhteistyökumppanuuden myötä Danske Bankin yritysasiakkaille on tarjolla yksi kumppani ja alusta verkkokaupan, myymälöiden tai mobiilista saapuvien maksujen vastaanottamiseen ja hallinnointiin.

Palveluntarjoajana on tuotteiden osalta AltaPay A/S. Danske Bank A/S ei ole vastuussa palveluiden ominaisuuksista tai sisällöstä millään tavoin. Danske Bank A/S saa palveluntarjoajan kanssa tekemästään yhteistyöstä palkkion.

Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.

Content is loading