Näin hyödynnät Districtiä tehokkaasti

Muokkaa Districtiä tarpeidesi mukaan lisäsovellusten avulla

 

Districtin erilaiset lisäsovellukset tarjoavat enemmän vaihtoehtoja päivittäiseen työskentelyyn. Saat vielä kattavamman yleiskuvan kaikista yritystoiminnallesi tärkeistä taloustiedoista juuri omien tarpeidesi mukaan. Näin pystyt toimimaan tehokkaammin sekä tekemään parempia suunnitelmia ja päätöksiä.

Haluatko ennustaa likviditeetin ja kassavirran kehittymistä?

Voit valita useita eri sovelluksia, joista näet paremmin yrityksen menneen, nykyisen sekä tulevan taloudellisen tilanteen ja pystyt hallitsemaan sitä. Saatavilla olevat sovellukset:

Likviditeetinhallinta

Optimoi ja hallitse eri liiketoimintojen rahavirtoja eri valuutoissa ja maissa.

Cash Flow Forecast

Ennusta kassavirtoja ja valmistaudu tulevaan. Lue lisää Cash Flow Forecast -palvelusta.

Monipankkipalvelu

Hallinnoi eri pankkien tili- ja maksutietoja yhdestä paikasta. Lue lisää monipankkipalvelusta.



Onko yrityksesi toiminta kansainvälistä?

Jos liiketoimintasi on kansainvälistä tai yritykselläsi on ulkomaisia tytäryhtiöitä, voit valita useita eri sovelluksia, joiden avulla maksujen käsittely on helpompaa. Lisäsovellusten avulla hallitset kansainväliseen liiketoimintaan ja useisiin eri valuuttoihin liittyviä riskejä. Saatavilla olevat sovellukset:

Trade Finance

Hallitse yrityksesi kaupanrahoitusta verkossa nopeasti ja tehokkaasti. Palvelu sisältää remburssit, ulkomaanperittävät ja takaukset sekä tuonnin että viennin osalta.

DanskeFX

DanskeFX:ssä hoidat valuuttakaupankäynnin ja suoritat kaupan jälkeiset muutostoimet silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Lue lisää DanskeFX:stä.

One Trader

Täyden palvelun valuuttakaupankäynnin järjestelmän monipuolisiin ominaisuuksiin sisältyy kaikki tarvittava pre-trade-markkina-analyyseistä erittäin käytännöllisiin post-trade-toimintoihin. Lue lisää One Trader -palvelusta.



Tarvitsetko muita hallinnointityökaluja?

Voit valita työnkulkua optimoivia, yleiskuvan antavia tai hallinnointiprosesseja tehostavia lisäsovelluksia. Saatavilla olevat sovellukset:


Korttien hallinta

Saat helposti yleiskuvan yrityksen kaikista maksukorteista ja voit hallinnoida niitä. Voit katsoa korttien tietoja, tilata uusia PIN-koodeja tai korvaavia koodeja sekä sulkea ja tilata uusia kortteja.

Laskutuspalvelut

Tehosta laskutustasi ja vähennä kustannuksia ottamalla käyttöön esimerkiksi e-laskutus ja tarjoamalla SEPA-suoraveloitusta asiakkaallesi. Lue lisää laskutuspalveluistamme.

Raportointi ja tilastot

Voit saada yhteenvetoraportit kaikista Danske Bankin palkkioista ja pankkitapahtumista.


Lisäsovellukset ja -vaihtoehdot

Voit lisätä Districtiin useita muitakin sovelluksia. Saat niistä lisätietoa ottamalla meihin yhteyttä.

Varaa tapaaminen tai soita meille numeroon 0100 2580, ma-pe 8-16 (pvm/mpm)

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.