District

Kattava yleiskuva yrityksen talousasioista

District on uusi finanssiportaali kaikenkokoisille yrityksille. Se muotoutuu yrityksesi tarpeisiin toiminnan kasvaessa ja suunnan muuttuessa. District on paljon enemmän kuin pelkkä verkkopankkiratkaisu. Se yhdistää yrityksen kaiken taloudellisen datan eri lähteistä yhteen paikkaan antaen suosituksia päätöksenteon tueksi. Districtin kautta näet yrityksen pankkitilit, tilitapahtumat sekä likviditeetin, ja voit hoitaa nopeasti päivittäiset maksut ja muut pankkiasiat.

 

204a07c6-00090254-c346c717

Haluatko Districtin käyttöösi?

Jos haluat tietää enemmän Districtistä, voit soittaa meille numeroon 0100 2580 ma-pe 8-18 (pvm/mpm).

 

Ota yhteyttä

 

Räätälöi oma versiosi Districtistä

District koostuu perusversiosta ja suuresta valikoimasta lisäsovelluksia. Perusversioon sisältyvät kaikki päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen tarvittavat toiminnot. Voit valita uusia sovelluksia tarpeidesi mukaan, joten District mukautuu täysin liiketoimintaasi sopivaksi. Sovelluksien avulla voit esimerkiksi ennustaa likviditeetin kehittymistä lyhyellä ja pitkällä aikavälillä, käsitellä kansainväliseen kauppaan liittyviä riskejä tai hallita yrityksen maksukortteja.

Päätät itse, miltä Districtin työpöytäsi näyttää. Voit helposti lisätä uusia sovelluksia tarpeidesi mukaan. Näin varmistat, että District pysyy aina mukana liiketoiminnan kehittyessä ja kasvaessa riippumatta siitä, onko yrityksessäsi viisi vai 5 000 työntekijää, tai miten monimutkaisia yrityksesi tarpeet ovat. 

Alla olevasta linkistä näet, mitä perusversioon sisältyy ja miten Districtiin voi lisätä uusia sovelluksia.

Perusversioon sisältyvät toiminnot

Tarkastele ja hoida päivittäisiä pankkiasioitasi.

Lue lisää

Sovellusten lisääminen Districtiin

Muokkaa Districtiä tarpeidesi mukaan lisäsovellusten avulla.

Lue lisää

Valmiina tulevaisuuteen

District on suunniteltu kasvamaan liiketoiminnan mukana ja vastaamaan muuttuviin tarpeisiin. Jos haluat esimerkiksi skaalata liiketoimintaasi, palkata uusia työntekijöitä tai ryhtyä tekemään kauppaa kansainvälisesti, voit lisätä Districtiin uusia sovelluksia. Niiden avulla saat vielä kattavamman yleiskuvan liiketoiminnasta ja pystyt helposti hallitsemaan riskejä sekä hoitamaan hallinnolliset asiat.

District kasvaa ja mukautuu yrityksesi mukana ja tekee talouden hallinnasta sujuvampaa nyt ja tulevaisuudessa. Uusia toimintoja kehitetään jatkuvasti ja Districtiin tullaan liittämään myös tärkeimpien finanssialan kumppaneiden palveluita.

07003dca-00090254-5101f111

 

District parantaa tietoturvaa 

Districtissä on useita eri toimintoja, joiden avulla voit parantaa tietoturvaa ja suojata yrityksesi petoksilta. Voit esimerkiksi hallinnoida käyttäjien käyttöoikeuksia ja sitä, kenellä on lupa hyväksyä maksuja. Jäljempänä on lisätietoa käytettävissä olevista vaihtoehdoista.

Districtin tarjoamien vaihtoehtojen hyödyntäminen

 • Käyttöoikeuksien rajoittaminen
  Voit hallinnoida ja rajoittaa Districtin käyttäjien oikeutta hyväksyä maksuja, hallinnoida maksunsaajia ja tarkastella liiketoimintaa koskevia asiakirjoja.
 • Kaksi henkilöä maksujen hyväksyjinä
  Halutessasi voit valita maksujen syöttö- ja hyväksymisoikeudeksi kaksi yhdessä.
 • Maksuraja
  Voit määrittää erilaisia käyttörajoituksia, esim. määrittää maksimi summan mitä tililtä voidaan veloittaa tai rajoittaa käyttäjän oikeuksia tehdä maksuja. Voit myös yhdistää tilien ja käyttäjien rajoituksia.
 • Ilmoitukset
  Voit halutessasi vastaanottaa ilmoituksia esimerkiksi tekstiviestillä, jos yrityksen tileillä tapahtuu jotain merkittävää. Esimerkiksi jos maksu ylittää asettamasi summarajan tai tilin saldo on alle valitsemasi raja-arvon.