District

Kattava yleiskuva yrityksen talousasioista

District on verkkopankki kaikenkokoisille yrityksille. Se muotoutuu yrityksesi tarpeisiin ja yhdistää yrityksesi taloudellisen tiedon eri lähteistä. Districtissä näet saldo- ja maksutiedot myös muissa pankeissa olevista tileistä, jolloin hahmotat yrityksesi taloustilanteen kokonaisnäkymä helpommin ja hoidat nopeasti päivittäiset pankkiasiat.

204a07c6-00090254-c346c717

Haluatko Districtin käyttöösi?

Jos haluat tietää enemmän Districtistä, voit soittaa meille numeroon 0100 2580, ma–pe 8–18 (pvm/mpm).

Ota yhteyttä

Räätälöi oma versiosi Districtistä

District koostuu perusversiosta ja suuresta valikoimasta lisäsovelluksia. Perusversioon sisältyvät kaikki päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen tarvittavat toiminnot. Voit valita uusia sovelluksia tarpeidesi mukaan, joten District mukautuu täysin liiketoimintaasi sopivaksi. Sovelluksien avulla voit esimerkiksi ennustaa likviditeetin kehittymistä lyhyellä ja pitkällä aikavälillä, käsitellä kansainväliseen kauppaan liittyviä riskejä tai hallita yrityksen maksukortteja.

Päätät itse, miltä Districtin työpöytäsi näyttää. Voit helposti lisätä uusia sovelluksia tarpeidesi mukaan. Näin varmistat, että District pysyy aina mukana liiketoiminnan kehittyessä ja kasvaessa riippumatta siitä, onko yrityksessäsi viisi vai 5 000 työntekijää, tai miten monimutkaisia yrityksesi tarpeet ovat.

Alla näet, mitä perusversioon sisältyy ja miten Districtiin voi lisätä uusia sovelluksia.

Perusversioon sisältyvät toiminnot

Tarkastele ja hoida päivittäisiä pankkiasioitasi.

Lue lisää

Sovellusten lisääminen Districtiin

Muokkaa Districtiä tarpeidesi mukaan lisäsovellusten avulla.

Lue lisää

Valmiina tulevaisuuteen

District on suunniteltu kasvamaan liiketoiminnan mukana ja vastaamaan muuttuviin tarpeisiin. Jos haluat esimerkiksi skaalata liiketoimintaasi, palkata uusia työntekijöitä tai ryhtyä tekemään kauppaa kansainvälisesti, voit lisätä Districtiin uusia sovelluksia. Niiden avulla saat vielä kattavamman yleiskuvan liiketoiminnasta ja pystyt helposti hallitsemaan riskejä sekä hoitamaan hallinnolliset asiat.

Kehitämme Districtiä jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa, jotta yritysten päivittäisten pankkiasioiden hoitaminen sujuisi entistä helpommin. Lisäämme Districtiin omia sekä kolmansien osapuolten tuottamia palveluita, jotta yritykset voisivat hallita ja seurata omaa talouttaan mahdollisimman helposti ja tarkasti.

07003dca-00090254-5101f111


District parantaa tietoturvaa

Districtissä tietosi ovat turvassa, ja se sisältää useita eri toimintoja, joiden avulla voit parantaa taloudenhallinnan tietoturvaa. Esimerkiksi järjestelmävalvojan työkaluilla saat selkeän kokonaiskuvan yrityksesi District-käyttäjistä ja heidän käyttövaltuuksista. Voit muokata käyttövaltuuksia ja esimerkiksi määritellä kenellä on lupa hyväksyä maksuja.