District

Yrityksen uusi finanssiportaali

District on uusi finanssiportaali kaikenkokoisille yritysasiakkaillemme ja se korvaa entisen verkkopankkiratkaisumme Business Onlinen. Districtin avulla teemme päivästäsi helpomman ja saat nopeasti kattavan yleiskuvan yrityksesi taloudesta.

District yhdistää yrityksen kaiken taloudellisen datan eri lähteistä yhteen paikkaan ja antaa suosituksia ja oivalluksia päätöksentekoa varten. 

 

07003dca-00090254-5101f111

 

District on valmiina tulevaa varten

District on kehitetty pysymään ajan tasalla maailmassa, jossa kohtaamme uusia haasteita ja muuttuvia tarpeita. District kasvaa ja mukautuu yrityksesi mukana ja tekee talouden hallinnastasi sujuvampaa nyt ja tulevaisuudessa.  

Palveluun tullaan jatkuvasti kehittämään uusia toimintoja ja liittämään myös tärkeimpien finanssialan kumppaneiden palveluita. 

Näin District toimii

District on turvallinen, joustava ja skaalautuva verkkopalvelu, jonka etusivun näkymää on helppo muuttaa. Voit milloin tahansa räätälöidä sen haluamallasi tavalla ja lisätä, siirtää tai poistaa erilaisia tarjolla olevia sovelluksia.

Alla olevasta videosta näet, miten helppoa Districtiä on käyttää ja miten voit muokata finanssiportaalia tarpeidesi mukaan.   

DD4FB64E059B2C01

 

Haluatko tietää lisää Districtistä?

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi
numerossa 0100 2580 ma–pe 8–18 (pvm/mpm).