Oppaita yrityksesi elinkaaren vaiheisiin


Yrityksen elinkaari koostuu monenlaisista vaiheista aina yritystoiminnan aloittamisesta omistajanvaihdokseen. Olemme tukenasi ja tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa yrityksesi kaikissa elinkaaren vaiheissa, kun yrityksesi tavoitteet tai suunta muuttuvat.

Ota yhteyttä

Uusi yritys

– käynnistä yritystoiminta

Onnistuneen aloituksen taustalla on hyvä suunnitelma; siksi tiedon ja neuvojen saaminen on tärkeää. Opastamme sinua uuden yrityksen perustamiseen liittyvien kysymysten kanssa.

Neuvoja yritystoiminnan aloitukseen

Kasvava yritys

– kasvata yritystä kannattavasti

Kannattava kasvu on saavutettavissa huolellisella valmistautumisella, oikeanlaisella rahoituksella ja tehtyjen toimenpiteiden huolellisella arvioinnilla.

Näin luot kasvua

Kansain­välinen toiminta

– laajennu kansainvälisille markkinoille

Kansainvälistyminen on luonteva tapa kasvattaa liiketoimintaa, mutta se tuo mukana myös riskejä, joihin kannattaa varautua. 

Kansainvälisille markkinoille

Omistajan­vaihdos

– myy tai osta yrityksen liiketoiminta

Yrityksen ostaminen ja myyminen on monivaiheinen ja pitkä prosessi, jossa kannattaa hyödyntää asiantuntijoiden osaamista.

Yrityksen omistajanvaihdos

Yritysostot ja fuusiot

Löydä oma ratkaisusi vihreään siirtymään

Tuki, tieto ja rahoituksen saatavuus ovat avainasemassa, kun haluat tehdä toimia edistääksesi kestävää kehitystä yrityksessäsi. Vihreät lainat ja strateginen taloudellinen neuvonta tukevat sinua ja yritystäsi vihreässä siirtymässä.

Lue neuvot vihreästä siirtymästä

Asiantuntemus, ratkaisut ja palvelut yrityksesi tarpeisiin

Räätälöidyt ratkaisumme pienemmille yrityksille mahdollistavat yrityksesi talouden kokonaiskuvan tarkastelun. Tarjoamme myös ketterät ratkaisut päivittäiseen pankkiasiointiin ja digitaaliset työvälineet. Asiantuntijamme ovat erikoistuneet ratkaisemaan pk-yrityksen haasteita ja auttavat sinua kehittämään yrityksesi toimintaa.

Ota yhteyttä

bea83000-0ae2-492d-82c0-76356737887e

Asiakastarina

Meiralla tunnetaan kahvin matka viljelijöiltä kahvipöytiin

Meiralla kahvin matkan viljelijöiltä yhtiön paahtimolle ja kuluttajien kahvipöytiin tunnetaan hyvin ja vastuullisuus ohjaa yhtiön päivittäistä toimintaa, niin kahvintuotannossa kuin muussakin toiminnassa. Riskien arviointi ja muutoksiin varautuminen on tärkeä osa johdon strategiatyötä.

Tutustu Meiran tarinaan

Lue viimeisimmät artikkelit


Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.