Allekirjoituspalvelu

Allekirjoita yrityksen sopimukset pankkitunnuksillasi

Voit allekirjoittaa sopimuksia kanssamme digitaalisesti pankkitunnuksillasi eikä sinun tarvitse lähettää niitä enää postitse.

 • Kätevä palvelu: Voit allekirjoittaa sähköisesti allekirjoituspalvelussamme useita sopimuksia: muun muassa tili- ja maksupalveluja sekä yritysten verkkopankkia koskevia sopimuksia sekä luottodokumentteja. Myös useampi henkilö saa allekirjoitettua sopimukset palvelussamme. Kun sopimus on valmis allekirjoitettavaksi, tulee siitä tieto sopimaasi sähköpostiin.
 • Avaa palvelu kotisivujemme Kirjaudu-painikkeesta tai Districtin Lisäpalvelut valikosta, kohdasta Ulkoiset linkit. Tunnistaudu palveluun oman pankkisi tunnuksilla ja näet allekirjoitustasi odottavat sopimukset.
 • Pankkiriippumaton: Voit allekirjoittaa sopimukset omilla henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi (ei yritystunnuksilla). Allekirjoituksen voi tehdä suomalaisten pankkien pankkitunnuksilla, sinun ei tarvitse olla meidän asiakkaamme.
 • Turvallinen: Allekirjoituspalvelulla saat varmistettua, että oikeat henkilöt hyväksyvät sovitut sopimukset. Kaikki sopimukset arkistoidaan ja voit katsella niitä niin kauan, kun olet oikeutettu yrityksen allekirjoittaja.

Kirjaudu palveluun

Näin se toimii


 1. Lähetämme sinulle sähköpostiviestin, kun sopimus on valmis hyväksyttäväksi.
 2. Avaa danskebank.fi-sivusto ja valitse Kirjaudu-painikkeesta Allekirjoituspalvelu. Districtissä linkki Allekirjoituspalveluun löytyy Lisäpalvelut-valikosta.
 3. Kirjaudu pankkitunnuksillasi valitsemalla oma pankkisi.
 4. Tunnistautumisen jälkeen syötä matkapuhelinnumerosi ja valitse Jatka.
 5. Näytölle aukeaa sopimukset, jotka odottavat allekirjoitustasi. Valitse sopimus ja hyväksy se matkapuhelimeesi lähetetyllä salasanalla.
 6. Kun olemme vastaanottaneet allekirjoituksesi, aktivoimme palvelut käyttöösi.
 7. Hyväksytyt sopimukset löydät Arkisto-välilehdeltä.

 

Katso ohje videolta (tekstitetty suomeksi):

3174ffd6-7aae-4552-b9b4-8b0f8be83c86

Kysymyksiä ja vastauksia

Lue myös


Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.