Tilintarkastajaportaali

View this form in English

Voit helposti tilata ja vastaanottaa palveluyhteenvedot digitaalisesti. Näin saat tarvitsemasi asiakirjat nopeasti eikä sinun tarvitse enää käsitellä paperisia asiakirjoja.

Tilintarkastajaportaalissa voit helposti tilata palveluyhteenvetoja digitaalisesti. Se on turvallinen, yksinkertainen ja helppokäyttöinen ratkaisu. Saat sen avulla kokonaiskuvan kaikista palveluyhteenvedoista yhdellä näytöllä. Voit ladata tarvitsemasi asiakirjat tilintarkastajaportaaliin parilla napsautuksella silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Valtakirjasta tulee löytyä seuraavat tiedot

  • Valtuuttajan tiedot: yrityksen nimi ja y-tunnus
  • Valtuutetun tiedot: yritys ja henkilö
  • Palveluyhteenvedon päivämäärä
  • Allekirjoitus ja nimenselvennys valtuuttajan nimenkirjoitussääntöjen mukaisesti

Näin pääset käyttäjäksi tilintarkastajaportaaliin
Tilintarkastajaportaalin käyttö on helppo aloittaa. Valitse ensin sivun alareunasta ”Näytä palveluyhteenvetoja” ja kirjaudu palveluun pankkitunnuksillasi. Näet palvelussa kaikki digitaalisesti tilaamasi palveluyhteenvedot.

Tilaa palveluyhteenvetoja digitaalisesti
Tilintarkastajaportaalissa voit tilata palveluyhteenvetoja digitaalisesti, joten sinun ei enää tarvitse odottaa monta päivää että asiakirjat saapuvat postitse. Voit tilata palveluyhteenvetoja kahdella tavalla:

  • Tilaa palveluyhteenveto yritysten verkkopankissa. Tilintarkastajana tarvitset vain niiden yritysten myöntämät käyttöoikeudet, joiden palveluyhteenvedon haluat tilata. Et enää tarvitse valtakirjaa asiakkaaltasi.
  • Valitse sivun alareunasta ”Tilaa palveluyhteenvetoja” ja tilaa asiakirjat heti. Tässä palvelussa voit ladata valtakirjoja ja muita asiakirjoja suojatun yhteyden avulla. Tilaamasi palveluyhteenvedot lähetetään sinulle digitaalisesti tilintarkastajaportaaliin.

Katso palveluyhteenvetoja   Tilaa palveluyhteenvetoja

Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.