Tilaa palveluyhteenveto - Suojattu sähköpostitilaus

Vastaanottajat

Alla olevat henkilötiedot ilmoittamalla suostun / vahvistan, että alla mainittu henkilö on antanut suostumuksensa, että Danske Bank A/S voi palveluyhteenvetojen laatimiseksi käsitellä ja siirtää henkilötietojani Danske Bank -konserniin kuuluvissa yksiköissä ja yksikköjen välillä sekä henkilöllisyyteni varmistamiseksi siirtää henkilötietojani muille ETA-alueella sijaitseville kolmansille osapuolille.

Yrityksen nimi ilmoitetaan kohdassa: palveluyhteenvedon vastaanottaja. Yrityksen tai auditointiyrityksen nimen voi täyttää tarvittaessa.
Yhteyshenkilön nimi ilmoitetaan kohdassa: palveluyhteenvedon vastaanottaja.
Lähetämme sähköpostia tähän osoitteeseen. Viestissä on linkki Tilintarkastajaportaaliin, kun palveluyhteenveto on valmiina portaalissa.

Lähetä valtakirja * Voit lähettää enintään 10 tiedostoa, joiden tulee olla muodossa: Word/docx/doc, Excel/xlsx/xls, pdf, tekst/txt, jpeg/jpg, png tai gif. Huomaa että kunkin tiedoston maksimikoko on 4 MB.

Alla voit lähettää valtakirjan.
Valitse "Lataa tiedosto" hakeaksesi tiedostoja. Voit valita yhden tiedoston kerrallaan ja tiedoston lataus saattaa kestää muutaman sekunnin.
Valitse "Lähetä" kun olet ladannut kaikki tiedostot.
Valtakirjasta tulee löytyä seuraavat tiedot
- Valtuuttajan tiedot: yrityksen nimi ja y-tunnus
- Valtuutetun tiedot: yritys ja henkilö
- Palveluyhteenvedon päivämäärä
- Allekirjoitus ja nimenselvennys valtuuttajan nimenkirjoitussääntöjen mukaisesti​

File Size Exceeds the Limit
Slet File Size Exceeds the Limit
Tämä valinta lähettää yllä olevat tiedot Danske Bankille.

Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.

Content is loading