Valuuttasuojaus

Vientiä ja tuontia harjoittavalle yritykselle valuuttakurssien muutokset saattavat olla riskitekijöitä. Yrityksen kannattaa pohtia, minkä valuuttojen kurssimuutoksille yritys altistuu ja millä tavalla valuuttojen heilahtelut vaikuttavat yrityksen tulokseen, taseeseen ja kassavirtaan.

Asiantuntijamme auttavat yritystäsi valuuttariskien hallinnassa ja neuvovat, miten voit suojautua kurssiheilunnalta joustavasti.

Jätä yhteydenottopyyntö

Valuuttakurssimuutoksilta
suojautumisen hyödyt

  • Suojaa epäsuotuisilta valuuttakurssimuutoksilta
  • Turvaa myyntimarginaalia
  • Lisää ennustettavuutta
  • Helpottaa budjetointia

Onko yritykselläsi suojauspolitiikkaa?

Asiantuntijamme auttavat rakentamaan yrityksesi tarpeisiin soveltuvan suojauspolitiikan. Sen avulla pystyt tunnistamaan ja mittaamaan yritykseesi kohdistuvia valuuttariskejä ja valuuttakurssimuutosten vaikutuksia. Suojauspolitiikan avulla sinulla on selkeä suojausstrategia ja pystyt hallitsemaan yritykseesi kohdistuvia valuuttariskejä.

Katso videosarja valuuttasuojauksesta

Valuuttasuojauksen
perusteet

Mistä tiedät kohdistuuko yrityksen liiketoimintaan valuuttariskiä? Mikä on valuuttatermiini ja valuuttaoptio? Tutustu aiheeseen katsomalla videosarja valuuttasuojauksen perusteista. 

Katso videosarja valuuttasuojauksen perusteista

Valuuttariskiltä suojautuminen

Milloin ja kuinka laajasti on syystä suojautua? Mikä suojausinstrumentti sopii kulloiseen markkinatilanteeseen parhaiten? Tutustu aiheeseen katsomalla videosarja suojaustrategian ja suojausinstrumenttien valinnasta.

Katso videosarja suojausinstrumenttien ja suojaustrategian valinnasta

Lue myös


Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.