Mastercard Corporate Platinum on valintasi, jos haluat laajimmat palvelut ja matkustat paljon. Voit käyttää sitä ympäri maailman, sillä yli 35 miljoonaa ostopaikkaa hyväksyy Mastercardin maksuvälineeksi. Platinum on erityisesti paljon matkustavan kortti.

Mastercard Corporate Platinum -kortin ominaisuudet
  • Maksat ostoksia kaikissa kanavissa ja saat kuukausittain erittelyn korteilla tekemistäsi ostoista sekä hallinnoit helposti yrityksesi useita luottokortteja yritysten verkkopankin, Business Onlinen kautta.
  • Maksuton pääsy lentokenttien Priority Pass VIP-loungeihin lentokentillä ympäri maailmaa. Voit ottaa mukaan myös vieraan, jolloin vierailun hinta on 25 €.
  • Täydentävä matkavakuutus matkoillesi lennon tai matkatavaroiden viivästymisen varalle. Platinum-kortinhaltijana olet oikeutettu vakuutuksesta saatavaan korvaukseen (50 €/h) jo kahden tunnin viivästymisestä.

Helppoa hallinnointia
Helpotat maksamiseen liittyvää hallinnointia keskittämällä yrityksesi ja työhön liittyvän maksamisen yhdelle kortille. Saat kuukausittain yhden laskun, joka sisältää kaikki yrityskorteilla tehdyt maksut, mikä helpottaa laskujen käsittelyä ja menojen kirjaamista kirjanpitoon.

Vakuutusedut
Mastercard Corporate Platinum -korttiin sisältyy täydentävä vakuutus ulkomaanmatkoillasi, joka sisältää turvaa lennon tai matkatavaroiden viivästymisen varalle. Jos valitset kortin, joka on yrityksen maksuvastuulla, sisältyy korttiin aina myös väärinkäyttöturva. Voit siis riskittömästi antaa kortin useammalle työntekijälle yrityksessäsi, koska vakuutus antaa turvaa mahdollisten väärinkäytösten varalle. 

Lisätietoja vakuutuksista saat soittamalla matkavakuutusyhtiö TRYG Forsikring A/S -asiakaspalveluun +358 10 5463 300.

Lue myös


Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.