Tervetuloa asiakkaaksemme

Haluamme tehdä asiakkaaksi tulemisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Turvallisen asioinnin varmistamiseksi ja molemminpuolisen luottamuksen säilyttämiseksi meidän tulee tuntea kaikki asiakkaamme mahdollisimman hyvin, näin voimme myös vastata paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Lisäksi pankkeja koskeva lainsäädäntö edellyttää pankkien tunnistavan ja tuntevan asiakkaansa.  Kysymme lomakkeessa monia yritystoimintaasi liittyviä kysymyksiä. Alla olevasta listasta voit lukea, mitä kaikkea sinulla on hyvä olla tiedossa ja käsillä, kun aloitat hakemuksen täyttämisen. Hakemusta ei tällä hetkellä voi tallentaa kesken täyttämisen.

Mitä tietoja tarvitset hakemusta varten?

 • Perustiedot yrityksestä: y-tunnus, arvioitu liikevaihto sekä arvio sisään- ja ulosmaksettavien maksujen määrästä sekä kuvaus liiketoiminnasta.
 • Tosiasiallisten edunsaajien nimet, henkilötunnukset, sähköpostiosoitteet ja omistusosuudet. Huomioithan, että pankki varmistaa yrityksen tosiasiallisista edunsaajista annetut tiedot vahvaa sähköistä tunnistautumista apuna käyttäen tai kuvallisen henkilöllisyystodistuksen avulla. Olemme tarvittaessa yhteydessä tietojen todentamiseen liittyen, kun hakemus on otettu käsittelyyn.
 • Nimenkirjoitusoikeutettujen nimet, asuinmaat sekä henkilötunnukset tai syntymäajat. Nimenkirjoitusoikeutetuista tarvitsemme myös tiedon, onko heillä henkilökohtaiset pankkitunnukset, joilla he voivat allekirjoittaapankin palvelusopimukset.
 • Kuvaus omistajuussuhteista ladattavassa muodossa (tiedostomuoto esimerkiksi .jpg, .pdf, .doc).
  Esimerkkejä omistajuussuhteiden kuvauksesta
 • Yrityksen tilinpäätöstiedot viimeisimmältä saatavilla olevalta tilikaudelta.
 • Jos kyseessä on rekisteröimätön yritys, jossa maksetaan osakepääomaa, tarvitset myös kopiot yrityksen perustamisasiakirjoista. Nämä sisältävät:
  • Perustamissopimuksen (viranomaisversio, josta näkyy yhtiön perustajien henkilötunnukset kokonaisuudessaan)
  • Perustamisilmoituksen (Y1-lomakkeet eli viranomaisversiot perusosasta, Patentti- ja rekisterihallituksen osasta ja Verohallinnon osasta)
  • Yhtiöjärjestyksen
 • Mikäli yrityksen tosiasiallinen edunsaaja, toiminimen nimenkirjoittaja tai tilin käyttöoikeutettu on tällä hetkellä tai on ollut viimeisen 12  kuukauden aikana poliittisesti vaikutusvaltainen henkilö (PEP), tällaisen henkilön perheenjäsen tai yhtiökumppani, tarvitsemme henkilön nimen, henkilötunnuksen ja kansalaisuuden.
  Tiedot PEP-statukseen johtavista tehtävistä ja perheenjäsenien ja yhtiökumppanien määritelmät

Huomioithan, että hakemuksen jättämisen jälkeen yrityksen edustajan tulee allekirjoittaa sähköisesti hakemukseen liittyvä "Tuntemistiedot"-dokumentti allekirjoituspalvelussa.Ilmoitamme allekirjoittajalle, kun dokumentti on lähetetty allekirjoitettavaksi.

Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.