Tervetuloa asiakkaaksemme

Haluamme tehdä asiakkaaksi tulemisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Turvallisen asioinnin varmistamiseksi ja molemminpuolisen luottamuksen säilyttämiseksi meidän tulee tuntea kaikki asiakkaamme mahdollisimman hyvin, näin voimme myös vastata paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Lisäksi pankkeja koskeva lainsäädäntö edellyttää pankkien tunnistavan ja tuntevan asiakkaansa. 

Kysymme lomakkeessa monia yritystoimintaasi liittyviä kysymyksiä. Alla olevasta listasta voit lukea, mitä kaikkea sinulla on hyvä olla tiedossa ja käsillä, kun aloitat hakemuksen täyttämisen. Hakemusta ei tällä hetkellä voi tallentaa kesken täyttämisen.

Kumman valitsen – Aloittava yritys vai Toimiva yritys?

Valitse vaihtoehdoksi Aloittava yritys, mikäli olet vasta perustamassa yritystäsi eikä yrityksellä ole vielä y-tunnusta. Jos y-tunnus on jo olemassa, valitse Toimiva yritys.

Näitä tietoja tarvitset

  • Perustiedot yrityksestä: y-tunnus (paitsi jos kyseessä aloittava yritys), odotettu liikevaihto sekä arvio sisään- ja ulosmaksettavien maksujen määrästä.
  • Tosiasiallisten edunsaajien lukumäärä sekä heidän koko nimet, henkilötunnukset, sähköpostiosoitteet ja omistusosuudet sekä kopio heidän passeistaan.
  • Nimenkirjoitusoikeutettujen lukumäärä, nimet, asuinmaat sekä henkilötunnukset tai syntymäajat. Nimenkirjoitusoikeutetuista tarvitsemme myös tiedon, onko heillä henkilökohtaiset pankkitunnukset, joilla he voivat allekirjoittaa palvelusopimukset.
  • Mahdollisen poliittisesti vaikutusvaltaisen henkilön (ylimmän johdon jäsen, tosiasiallinen edunsaaja, nimenkirjoitusoikeutettu, valtakirjanhaltija tai tällaisen henkilön perheenjäsen) koko nimi, henkilötunnus tai syntymäaika, osoite sekä kansallisuus.
  • Kuvaus omistajasuhteista ladattavassa muodossa (esimerkiksi jpg, pdf, doc) , voit katsoa esimerkkejä tästä.
  • Kopio kahdesta henkilötodistuksestasi ladattavassa muodossa (esimerkiksi jpg, pdf, doc). Asiakirjaksi käy esimerkiksi passi ja ajokortti.
  • Jos kyseessä on aloittava yritys, tarvitset myös kopion yrityksen perustamisasiakirjoista.