Allekirjoituspalvelu

Allekirjoita sopimukset pankkitunnuksillasi


Voit allekirjoittaa sopimuksia kanssamme digitaalisesti pankkitunnuksillasi eikä sinun tarvitse lähettää niitä enää postitse.

 • Kätevä palvelu: Voit sopia muun muassa tilisopimuksista ja yritysten verkkopankista (Business Online). Myös useampi henkilö saa allekirjoitettua sopimukset palvelussamme. Kun sopimus on valmis allekirjoitettavaksi, tulee siitä tieto sopimaasi sähköpostiin.
 • Avaa palvelu kotisivujemme vihreästä Kirjaudu-painikkeesta, valitse Allekirjoituspalvelu. Tämän jälkeen valitse oma pankkisi.
 • Pankista riippumatta: Voit vahvistaa sopimukset omilla henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi (ei yritystunnuksilla). Vahvistuksen voi tehdä suomalaisten pankkien pankkitunnuksilla, sinun ei tarvitse olla meidän asiakkaamme.
 • Turvallinen: Allekirjoituspalvelulla saat varmistettua, että oikeat henkilöt hyväksyvät sovitut sopimukset. Kaikki sopimukset arkistoidaan ja voit katsella niitä niin kauan, kun olet oikeutettu yrityksen allekirjoittaja.

Näin se toimii


 1. Lähetämme sinulle sähköpostiviestin, kun sopimus on valmis hyväksyttäväksi.
 2. Avaa danskebank.fi-sivusto ja valitse Kirjaudu-painikkeesta Allekirjoituspalvelu.
 3. Kirjaudu pankkitunnuksillasi valitsemalla oma pankkisi.
 4. Tunnistautumisen jälkeen syötä matkapuhelinnumerosi ja valitse Jatka.
 5. Näytölle aukeaa ne sopimukset, jotka odottavat allekirjoitustasi. Valitse sopimus ja hyväksy se matkapuhelimeesi lähetetyllä salasanalla.
 6. Kun olemme vastaanottaneet allekirjoituksesi, aktivoimme palvelut käyttöösi.
 7. Hyväksytyt sopimukset löydät Arkisto-välilehdeltä.

Kysymyksiä ja vastauksia

Lue myös