Cash Flow Forecast -
ennusta kassavirtojasi

Kassavirtaennustaminen on yksi yrityksesi maksuvalmiuden hallinnan kulmakivistä. Kattava kuva nykyisistä ja tulevista kassavirroista mahdollistaa paremman valmistautumisen tulevaan.

Cash Flow Forecast on yritysten verkkopankista Districtistä löytyvä monipuolinen ja helppokäyttöinen kassavirtaennustamisen työkalu. Se tukee sinua taloudellisten päätösten teossa ja pitkän aikavälin suunnittelussa, esimerkiksi korkojen maksun optimoinnissa ja valuuttariskien hallinnassa.

Cash Flow Forecast tehostaa ja tukee yrityksesi päivittäistä kassa- ja maksuvalmiuden hallintaa sekä helpottaa kausivaihteluihin varautumista. Cash Flow Forecast on helppo ottaa käyttöön ja voit muokata eri näkymiä monipuolisesti.


Miten kassavirtojen ennustaminen parantaa yritysten maksuvalmiutta ja riskienhallintaa? Katso tallenne webinaarista (esitetty 23.5.2022).


505720e2-b91c-436b-b677-92e80aaf9e10


Cash Flow Forecast

  • Cash Flow Forecastilla tehdyt kassavirtaennusteet perustuvat yrityksesi tilitietoihin, jotka päivittyvät automaattisesti ennusteisiin. 
  • Voit luoda, mukauttaa ja yhdistellä ennustenäkymiä eri tileiltä, pankeista, maista ja valuutoista.
  • Voit luoda ennusteita haluamiesi tilien historiallisten tulo- ja menovirtojen perusteella, tai syöttämällä tai lataamalla tiedot ostoveloista ja saatavista.
  • Ennustetiedot näet kätevästi taulukko- ja graafisina näkyminä, jotka vertailevat ennustetietoja toteutuneisiin tulo- ja menovirtoihin.

825A0E98

Video on englanninkielinen

Tilaa Cash Flow Forecast

Tilaa palvelu Danske Bankin yhteyshenkilösi kautta tai yrityspalvelustamme 0100 2580 ma 8-17, ti-pe 8-16 (pvm/mpm).


Lue myös


Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.