Cash Flow Forecast -
ennusta kassavirtojasi

Kassavirtaennustaminen on yksi yrityksesi maksuvalmiuden hallinnan kulmakivistä. Kattava kuva nykyisistä ja tulevista kassavirroista mahdollistaa paremman valmistautumisen tulevaan.

Cash Flow Forecast on yritysten verkkopankista Districtistä löytyvä monipuolinen ja helppokäyttöinen kassavirtaennustamisen työkalu. Se tukee sinua taloudellisten päätösten teossa ja pitkän aikavälin suunnittelussa, esimerkiksi korkojen maksun optimoinnissa ja valuuttariskien hallinnassa.

Cash Flow Forecast tehostaa ja tukee yrityksesi päivittäistä kassa- ja maksuvalmiuden hallintaa sekä helpottaa kausivaihteluihin varautumista. Cash Flow Forecast on helppo ottaa käyttöön ja voit muokata eri näkymiä monipuolisesti.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö

Cash Flow Forecast

  • Cash Flow Forecastilla tehdyt kassavirtaennusteet perustuvat yrityksesi tilitietoihin, jotka päivittyvät automaattisesti ennusteisiin. 
  • Voit luoda, mukauttaa ja yhdistellä ennustenäkymiä eri tileiltä, pankeista, maista ja valuutoista.
  • Voit luoda ennusteita haluamiesi tilien historiallisten tulo- ja menovirtojen perusteella, tai syöttämällä tai lataamalla tiedot ostoveloista ja saatavista.
  • Ennustetiedot näet kätevästi taulukko- ja graafisina näkyminä, jotka vertailevat ennustetietoja toteutuneisiin tulo- ja menovirtoihin.

505720e2-b91c-436b-b677-92e80aaf9e10

Katso webinaaritallenne, jossa Danske Bankin maksuliikenneasiantuntijat kertovat, miten kassavirtojen ennustaminen parantaa yrityksen maksuvalmiutta ja riskienhallintaa.Lue myös


Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.