Voit pian ottaa Districtin käyttöösi

Business Online muuttuu pian Districtiksi – yrityksen finanssiportaaliksi. Tämä tarkoittaa sitä, että saat Business Onlinen sijaan käyttöösi Districtin. Districtissä ovat jo valmiina kaikki tutut toiminnot Business Onlinesta. Sieltä löydät kaiken tarpeellisen nyt ja tulevaisuudessa. 

Sinun ei tarvitse tehdä mitään, sillä saat Districtin käyttöösi automaattisesti. Kaikki tietosi ja toiminnot ovat jo valmiina, kun kirjaudut sisään Districtiin.

74E3F845059B2C01

 

Milloin saat Districtin käyttöösi?

Näet neljä viikkoa etukäteen Business Onlinen etusivulla kohdassa ”Käyttäjän tiedot” päivämäärän, jolloin saat Districtin käyttöösi.

Huomioithan, että päivämäärä saattaa muuttua. Kerromme mahdollisista muutoksista etukäteen Business Onlinessa.

Onko sinulla kysyttävää?

Voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää Districtistä. Tavoitat meidät numerosta 0100 2580 ma–pe 8–18 (pvm/mpm).

Tiedät heti, miten toimia

Sinun ei tarvitse tehdä mitään, sillä saat Districtin käyttöösi automaattisesti. Kun kirjaudut sisään palveluun, kaikki Business Onlinesta tutut toiminnot, tietosi ja tilisi ovat siellä valmiina. Voit siis aloittaa heti Districtin käytön samalla tavoin kuin nyt käytät Business Onlinea.

Kuinka Districtiin kirjaudutaan?

Districtiin kirjaudutaan samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla kuin Business Onlineen. Valitse vain ”District” samasta verkkosivustomme kirjautumisvalikosta, josta yleensä kirjaudut Business Onlineen. 

Sen jälkeen kun District on sinulle käyttövalmis, siirryt automaattisesti Districtiin, vaikka olisit valinnut kirjautumissivustoltamme sisäänkirjautumisen Business Onlineen. Sillä ei siis ole väliä, kumman vaihtoehdon valitset.

People sitting on a bench

Mitä uutta Districtissä on?

Kun kirjaudut sisään Districtiin, pääset täysin uuteen näkymään. Saat nopeasti kattavamman yleiskuvan taloudestasi ja voit helpommin huolehtia yrityksesi raha-asioista.

Näkymää on helppo muuttaa. Voit milloin tahansa räätälöidä sen haluamallasi tavalla ja lisätä, siirtää tai poistaa erilaisia  tarjolla olevia sovelluksia sekä löytää helposti käyttämäsi toiminnot. Vasemmanpuoleisesta valikosta löydät kaikki Business Onlinen päävalikosta tutut ominaisuudet. Katso seuraava video nähdäksesi kuinka helppoa on käyttää Districtiä.

Onko sinulla Business Online -sopimuksia muissa maissa?

Jos sinulla on Business Online -sopimuksia muissa maissa, huomaathan, että niiden käyttäjät saavat Districtin käyttöönsä eri aikaan.

Näin District toimii

 

DD4FB64E059B2C01

 

 

Uusi finanssiportaali yrityksille

District on kehitetty pysymään ajan tasalla alati muuttuvassa maailmassa. Kohtaamme jatkuvasti uusia haasteita, muuttuvia tarpeita, erilaisia operatiivisia tehtäviä ja erilaisten petosten riski on yhä suurempi. 

District on ensimmäinen askel kohti uutta, integroitua finanssiportaalia kaikille yritysasiakkaillemme. Palvelu on suunniteltu vastaamaan muuttuviin tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. 

Districtiin tullaan lisäämään jatkossa uusia toiminnallisuuksia ja palveluita. Se on kehitetty niin, että siihen voidaan jatkossa liittää myös ulkopuolisten toimittajien palveluita.

Kysymyksiä ja vastauksia