Saat pian Districtin käyttöösi

Yritysten verkkopankki Business Online vaihtuu pian Districtiksi – yrityksen finanssiportaaliksi. Tämä tarkoittaa sitä, että kirjautuessasi Business Onlineen pankkitunnuksillasi kuten ennenkin, saat automaattisesti käyttöösi Districtin. Districtissä ovat jo valmiina kaikki tutut toiminnot Business Onlinesta. Sieltä löydät kaiken tarpeellisen nyt ja tulevaisuudessa.

 

Katso, miten District toimii

 

204a07c6-00090254-c346c717

 

District-webinaari

Yritysten verkkopankki Business Online vaihtuu pian Districtiksi – yrityksen finanssiportaaliksi. Tallenne uudistuksesta kertovasta webinaarista on pian katseltavissa Webinaarit-sivulla.

Webinaarit-sivulle

 • Milloin saat Districtin käyttöösi?

  Näet etukäteen Business Onlinen etusivulla kohdassa ”Käyttäjän tiedot” viikon, jolloin saat Districtin käyttöösi.

  Huomioithan, että ajankohta saattaa muuttua. Kerromme mahdollisista muutoksista etukäteen Business Onlinessa.

 • Tiedät heti, miten toimia

  Sinun ei tarvitse tehdä mitään, sillä saat Districtin käyttöösi automaattisesti. Kun kirjaudut sisään palveluun, kaikki Business Onlinesta tutut toiminnot, tietosi ja tilisi ovat siellä valmiina. Voit siis aloittaa heti Districtin käytön samalla tavoin kuin nyt käytät Business Onlinea.

  Kirjaudut Districtiin samalla tavoin kuin Business Online -sivulle käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.

 • Mitä uutta Districtissä on?

  Kun kirjaudut sisään Districtiin, pääset täysin uuteen näkymään. Saat nopeasti kattavamman yleiskuvan taloudestasi ja voit helpommin huolehtia yrityksesi raha-asioista.

  Näkymää on helppo muuttaa milloin tahansa. Voit lisätä, siirtää tai poistaa erilaisia tarjolla olevia sovelluksia. Vasemmanpuoleisesta valikosta löydät kaikki Business Onlinen päävalikosta tutut ominaisuudet.

 • Onko sinulla Business Online -sopimuksia muissa maissa?

  Jos sinulla on Business Online -sopimuksia muissa maissa, huomaathan, että niiden käyttäjät saavat Districtin käyttöönsä eri aikaan.
 • Helpompaa pankkiasiointia

  Olemme kehittäneet Districtin pysymään ajan tasalla alati muuttuvassa maailmassa, jossa kohtaamme jatkuvasti uusia haasteita ja muuttuvia tarpeita.

  District on suunniteltu vastaamaan muuttuviin tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. 

  Tulemme kehittämään Districtiin uusia toiminnallisuuksia ja palveluita. Voit jatkossa liittää sinne myös kumppaneidesi palveluita. Kerromme lisää, kun saamme uudet palvelut lisättyä.

Tuomme uuden – entistä paremman tunnistautumisen pankkiin kevään 2019 aikana.

74E3F845059B2C01

Kysymyksiä ja vastauksia