Uskomme, että Suomessa on suuri joukko sijoittajia, jotka ovat kiinnostuneita startupeista. Toisaalta samaan aikaan monet aikaisen vaiheen startupit etsivät lisää pääomia yritystoimintansa kasvattamiseen.  Hub Invest on Danske Bankin järjestämä ainutlaatuinen ohjelma, jonka tavoitteena on yhdistää valikoidut startupit ja potentiaaliset enkelisijoittajat Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

Suomen Hub Invest -ohjelma on nyt käynnissä ja kiinnostuneet startupit voivat ilmoittautua mukaan 19.2.2020 mennessä. Hub Investin Screening Board ja potentiaaliset sijoittajat valitsevat viimeiseen vaiheeseen 10-15 lupaavinta startupia. Hub Invest -ohjelma tarjoaa potentiaalisille sijoittajille suunnattuja korkeatasoisia valmennustapahtumia, jossa muun muassa tutustutaan erityisesti SaaS-yrityksiin. Koko Hub Invest huipentuu päätapahtumaan Helsingin Amos Rexissä 11.3.2020, jossa finaaliin valitut startup -yritykset esittelevät kasvusuunnitelmansa potentiaalisille sijoittajille.

 

Hub Invest ja Danske Bankin kestävän kehityksen tavoitteet

Startup-yritysten tukeminen on yksi Danske Bankin kestävän kehityksen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen tavoitteista. Tavoitteenamme on tukea 10 000:n kasvu- ja startup -yritystä vuoteen 2023 mennessä esimerkiksi konsultoimalla ja auttamalla heitä rekrytoinnissa sekä verkostoitumisessa. Hub Invest –ohjelma on käytännön esimerkki siitä työstä, mitä teemme tähän tavoitteeseen päästäksemme.

Lue lisää Danske Bankin muista kestävän kehityksen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen tavoitteista: https://danskebank.fi/private-banking/artikkelit/danske-bank-asettaa-uudet-vastuullisuustavoitteet.

Sijoittaja, oletko kiinnostunut enkelisijoittamisesta ja haluat Hub Investiin mukaan potentiaalisena sijoittajana, ole yhteydessä Danske Bank Iiro Koivikkoon, p. 010 546 5896

Startup-yrittäjä, haluatko tulla esittelemään liiketoimintaasi potentiaalisille sijoittajille, jätä yhteystietosi osoitteessa: https://www.hub-invest.io

Hub Invest 2020 –ohjelma: https://www.hub-invest.io/sijoittajille