Danske Bank World Elite
  • Yhdistelmäkortti lähimaksuominaisuudella
  • Kattava matkavakuutus sekä kotimaassa että ulkomailla
  • Sisäänpääsysi lentokenttäloungien rauhaan

Olet oikeutettu World Elite Mastercard® -korttiin, kun sinulla tai kotitaloudellasi on säästöjä ja sijoituksia Danske Bankissa yli 1 000 000 euroa. Lähimaksullinen World Elite Mastercard® -yhdistelmäkortti toimii luottokorttina ja kansainvälisenä pankkikorttina.

Saat kortillesi juuri tarvitsemasi määrän luottoa ja kerrytät kaikista luotolla maksamistasi ostoksista 0,5 % maksutapaetua suoraan tilillesi.

World Elite Mastercard® on erinomainen matkakumppani, sillä se sisältää kattavat vakuutusedut sekä Priority Passin, jolla pääset nauttimaan yli 1000 VIP-loungen palveluista lentokentillä ympäri maailman.

World Elite Mastercard® -kortin mukana saat useita lisämaksuttomia erikoispalveluita mm. matkustamiseen ja turvallisuuteen liittyen. Näitä ovat esimerkiksi Concierge- palveluassistenttipalvelu sekä StopService –palvelu hätätilanteiden varalle. World Elite Mastercard® -kortti tarjoaa käyttäjälleen myös monipuolisia etuja ja alennuksia ylellisistä hotelleista, ostoksista ja autonvuokrauksesta.

Maksat kortistasi vain kiinteän vuosimaksun, et muita kuluja. Halutessasi saat myös rinnakkaiskortit läheisillenne veloituksetta.