Mastercard World Elite

Eksklusiivinen World Elite Mastercard®-yhdistelmäkortti erityisominaisuuksilla

Danske Bank World Elite
 • Yhdistelmäkortti lähimaksuominaisuudella
 • Kattava matkavakuutus sekä kotimaassa että ulkomailla
 • Sisäänpääsysi lentokenttäloungien rauhaan

Olet oikeutettu World Elite Mastercard® -korttiin, kun sinulla tai kotitaloudellasi on säästöjä ja sijoituksia Danske Bankissa yli 1 000 000 euroa. Lähimaksullinen World Elite Mastercard® -yhdistelmäkortti toimii luottokorttina ja kansainvälisenä pankkikorttina.

Saat kortillesi juuri tarvitsemasi määrän luottoa ja kerrytät kaikista luotolla maksamistasi ostoksista 0,5 % maksutapaetua suoraan tilillesi.

World Elite Mastercard® on erinomainen matkakumppani, sillä se sisältää kattavat vakuutusedut sekä Priority Passin, jolla pääset nauttimaan yli 1000 VIP-loungen palveluista lentokentillä ympäri maailman.

World Elite Mastercard® -kortin mukana saat useita lisämaksuttomia erikoispalveluita mm. matkustamiseen ja turvallisuuteen liittyen. Näitä ovat esimerkiksi Concierge- palveluassistenttipalvelu sekä StopService –palvelu hätätilanteiden varalle. World Elite Mastercard® -kortti tarjoaa käyttäjälleen myös monipuolisia etuja ja alennuksia ylellisistä hotelleista, ostoksista ja autonvuokrauksesta.

Maksat kortistasi vain kiinteän vuosimaksun, et muita kuluja. Halutessasi saat myös rinnakkaiskortit läheisillenne veloituksetta.

World Elite Mastercard

Tietoa kortista

 • Credit/Debit

  Voit päättää veloittuvatko ostoksesi luotolta (credit) vai tililtäsi (debit). Voit käyttää molempia maksutapoja myös esimerkiksi MobilePayssä.
 • Lähimaksaminen

  Voit maksaa alle 50 euron suuruiset ostokset helposti ja nopeasti ilman tunnusluvun näppäilyä. Voit käyttää korttia myös normaaliin tapaan, hyväksyen maksut tunnusluvulla. Lähimaksamisessa veloitukseen käytetään aina kortin Debit-puolta.

  Kaikki yli 50 euron korttiostokset maksat edelleen asettamalla korttisi maksupäätteeseen ja näppäilemällä tunnusluvun.

  Lähimaksamiseen tarkoitetut maksupäätteet ja -kortit tunnistat radioaalloin kuvatusta lähimaksu-logosta.

 • Maksutapaetu

  Saat kaikista Mastercard Platinum -korttisi credit-puolella maksamistasi ostoksista maksutapaetua 0,5 % ostosummasta suoraan tilillesi.

  Voit hakea perheenjäsenellesi rinnakkaiskorttia , jolloin myös hänen luottokorttiostoksensa kerryttää maksutapaetuasi. Rinnakkaiskorttia voit hakea soittamalla asiakaspalveluumme 0100 4100 (pvm/mpm).

  Maksutapaetu siirretään käyttötilillesi vuosittain 1.12. ja on sen jälkeen vapaasti käytettävissäsi. Maksutapaedun avulla saat näin alennusta vaikkapa päivittäis- ja rahoituspalvelumaksuistasi. Näet kerryttämäsi maksutapaedun verkkopankissa kohdassa "Kortit ja valuutta". Maksutapaetu on enintään tarkastelujakson aikana maksamasi päivittäis- ja rahoituspalvelumaksujen yhteismäärä.

 • Vakuutusedut

  Korttiisi sisältyvä matkavakuutus on voimassa matkoillanne sekä kotimaassa että ulkomailla, vaikka ette olisi maksanut matkaanne kortilla. Matkavakuutuksenne korvaa tapaturman hoitokulut ja kotiinkuljetuksen ilman ylärajaa myös perheenjäsenillenne.
  Lue lisää kortin matkavakuutuksesta

  Ostoturvavakuutus turvaa World Elite Mastercard® –luotto-ominaisuudella ostetun esineen varkauden tai vahingoittumisen sekä kotimaassa että ulkomailla.

  Osto- ja käteisnostoturvavakuutus on voimassa korteissa, joista on sovittu 19.11.2015 jälkeen.

  Lue lisää osto- ja nostoturvavakuutuksen ehdoista

 • Priority Pass

  Priority Pass* mahdollistaa lentokenttien lounge-tilojen käytön ympäri maailmaa. Sinulla ja vieraillasi on käytössänne yli tuhat VIP-loungea yli 100 maassa ja 500 kaupungissa. Kaikki VIP-lounget ja niiden palvelut voit tarkistaa etukäteen osoitteessa www.prioritypass.com

  World Elite Mastercard® -korttiin liittyvä Priority Pass* sisältää kymmenen maksutonta VIP-loungevierailua vuodessa (sisältää myös rinnakkaiskortin VIP-loungevierailut). Seuraavat vierailut ovat maksullisia.

  *Priority Pass-palvelun tuottaa, ylläpitää ja hallinnoi Priority Pass Ltd.

 • Concierge ja StopService

  Concierge-palvelu toimii henkilökohtaisena palveluassistenttinanne, joka hankkii puolestasi liput konsertteihin ja urheilutapahtumiin, varaa pöydän ravintolasta ja hoitaa matkajärjestelysi. Palvelu ehdottaa sinulle sopivimpia palveluvaihtoehtoja ja hoitaa puolestanne kaikki käytännön järjestelyt.

  Järjestämme sinulle ja perheellesi hätätilanteessa käteistä ja matkalippuja kadonneiden tilalle. Toimitamme sinulle myös henkilökohtaisella koodilla varustetun avaimenperän palautusosoitteella. Avainten kadotessa ne löytävät entistä todennäköisemmin tiensä takaisin kotiin.

  Kirjaudu Concierge- ja StopService-palveluun
  Huomaattehan, että olette siirtymässä sivustolle, joka ei ole Danske Bankin tuottama. Sivustosta, sen sisällöstä ja toiminnasta vastaa cxLoyalty.

 • Maarajaus

  Korteissamme on käytössä automaattinen maarajaustoiminnallisuus. Maantieteelliset alueet, joissa voit käyttää korttiasi, päivittyvät automaattisesti liikkumisesi mukaan. Jos esimerkiksi matkustat Suomesta Viroon ja käytät korttiasi sirulla ja tunnusluvulla Virossa, avaamme käyttöösi automaattisesti alueen Eurooppa ja samalla suljemme kotimaan käytön. Palatessasi Suomeen avaamme kortin käyttösi perusteella jälleen kotimaan alueen ja suljemme samalla Euroopan pois käytöstä.

  Voit myös itse tarvittaessa muuttaa käyttöalueita verkko-, tablet- ja mobiilipankissa sekä Asiakaspalvelumme kautta. Huomioithan myös, että kaikkialla sirumaksaminen ei ole vielä käytössä ja mikäli joudut käyttämään korttiasi magneettiraidalla ja vahvistamaan ostotapahtuman allekirjoituksellasi, sinun tulee itse aktivoida ko. alue käyttöön.

  Käyttöalueiden muutoksista ja kortin käytöstä suljetulla alueella lähetämme sinulle tiedon tekstiviestillä. Huolehdithan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla, jotta viestimme tavoittaa sinut.

Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.