Mastercard Platinum

Platinatason yhdistelmäkortti riittävällä käyttörajalla

 
 • Yhdistelmäkortti lähimaksuominaisuudella
 • Kattava matkavakuutus sekä kotimaassa että ulkomailla
 • Sisäänpääsysi lentokenttäloungien rauhaan

Päivittäiset ostokset teet kätevästi ja turvallisesti Danske Bankin lähimaksullisella Mastercard Platinum Private Banking -yhdistelmäkortilla, joka käy myös pankkikorttina kotimaassa ja ulkomailla. Saat kortillesi juuri tarvitsemasi määrän luottoa ja kerrytät kaikista luotolla maksamistasi ostoksista 0,5 % maksutapaetua suoraan tilillesi.

Mastercard Platinum Private Banking on erinomainen matkakumppani, sillä se sisältää kattavat vakuutusedut sekä Priority Passin, jolla pääset nauttimaan yli 1000 VIP-loungen palveluista lentokentillä ympäri maailman.

Maksat kortistasi vain kiinteän vuosimaksun, et muita kuluja. Halutessasi saat myös rinnakkaiskortit läheisillenne veloituksetta.

Mastercard Platinum

Tietoa kortista

 • Credit/Debit

  Voit päättää veloittuvatko ostoksesi luotolta (credit) vai tililtäsi (debit). Voit käyttää molempia maksutapoja myös esimerkiksi MobilePayssä.
 • Lähimaksaminen

  Voit maksaa alle 50 euron suuruiset ostokset helposti ja nopeasti ilman tunnusluvun näppäilyä. Voit käyttää korttia myös normaaliin tapaan, hyväksyen maksut tunnusluvulla. Lähimaksamisessa veloitukseen käytetään aina kortin Debit-puolta.

  Kaikki yli 50 euron korttiostokset maksat edelleen asettamalla korttisi maksupäätteeseen ja näppäilemällä tunnusluvun.

  Lähimaksamiseen tarkoitetut maksupäätteet ja -kortit tunnistat radioaalloin kuvatusta lähimaksu-logosta.

 • Maksutapaetu

  Saat kaikista Mastercard Platinum -korttisi credit-puolella maksamistasi ostoksista maksutapaetua 0,5 % ostosummasta suoraan tilillesi.

  Voit hakea perheenjäsenellesi rinnakkaiskorttia , jolloin myös hänen luottokorttiostoksensa kerryttää maksutapaetuasi. Rinnakkaiskorttia voit hakea soittamalla asiakaspalveluumme 0100 4100 (pvm/mpm).

  Maksutapaetu siirretään käyttötilillesi vuosittain 1.12. ja on sen jälkeen vapaasti käytettävissäsi. Maksutapaedun avulla saat näin alennusta vaikkapa päivittäis- ja rahoituspalvelumaksuistasi. Näet kerryttämäsi maksutapaedun verkkopankissa kohdassa "Kortit ja valuutta". Maksutapaetu on enintään tarkastelujakson aikana maksamasi päivittäis- ja rahoituspalvelumaksujen yhteismäärä.

 • Vakuutusedut

  Korttiisi sisältyvä matkavakuutus on voimassa matkoillanne sekä kotimaassa että ulkomailla, vaikka ette olisi maksanut matkaanne kortilla. Matkavakuutuksenne korvaa tapaturman hoitokulut ja kotiinkuljetuksen ilman ylärajaa myös perheenjäsenillenne. Lue lisää kortin matkavakuutuksesta.

  Ostoturvavakuutus turvaa Mastercard Platinum –luotto-ominaisuudella ostetun esineen varkauden tai vahingoittumisen sekä kotimaassa että ulkomailla.

  Käteisnostoturvavakuutus kattaa pankkiautomaatista määrätyillä yhdistelmäkorteilla nostetun käteisen rahan varkauden tai ryöstön 12 tunnin sisällä nostoajankohdasta.

  Osto- ja käteisnostoturvavakuutus on voimassa korteissa, joista on sovittu 19.11.2015 jälkeen.

  Lue lisää osto- ja nostoturvavakuutuksen ehdoista

 • Priority Pass

  Priority Pass* mahdollistaa lentokenttien lounge-tilojen käytön ympäri maailmaa. Sinulla ja vieraillasi on käytössänne yli tuhat VIP-loungea yli 100 maassa ja 500 kaupungissa. Kaikki VIP-lounget ja niiden palvelut voit tarkistaa etukäteen osoitteessa www.prioritypass.com

  Platinum-korttiin liittyvä Priority Pass* sisältää neljä maksutonta VIP-loungevierailua vuodessa (sisältää myös rinnakkaiskortin VIP-loungevierailut). Seuraavat vierailut ovat maksullisia.

  *Priority Pass-palvelun tuottaa, ylläpitää ja hallinnoi Priority Pass Ltd.

 • Maarajaus

  Korteissamme on käytössä automaattinen maarajaustoiminnallisuus. Maantieteelliset alueet, joissa voit käyttää korttiasi, päivittyvät automaattisesti liikkumisesi mukaan. Jos esimerkiksi matkustat Suomesta Viroon ja käytät korttiasi sirulla ja tunnusluvulla Virossa, avaamme käyttöösi automaattisesti alueen Eurooppa ja samalla suljemme kotimaan käytön. Palatessasi Suomeen avaamme kortin käyttösi perusteella jälleen kotimaan alueen ja suljemme samalla Euroopan pois käytöstä.

  Voit myös itse tarvittaessa muuttaa käyttöalueita verkko-, tablet- ja mobiilipankissa sekä Asiakaspalvelumme kautta. Huomioithan myös, että kaikkialla sirumaksaminen ei ole vielä käytössä ja mikäli joudut käyttämään korttiasi magneettiraidalla ja vahvistamaan ostotapahtuman allekirjoituksellasi, sinun tulee itse aktivoida ko. alue käyttöön.

  Käyttöalueiden muutoksista ja kortin käytöstä suljetulla alueella lähetämme sinulle tiedon tekstiviestillä. Huolehdithan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla, jotta viestimme tavoittaa sinut.

Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.