Ensiluokkaista varainhoitoa ja sijoituspalveluja


Tarjoamme kolmea vaihtoehtoa sijoittamiseen tasavertaisesti. Voit myös esimerkiksi sijoittaa osan varoista yhdellä tavalla ja osan muulla tavalla.

Asiakkaanamme voit saada täyden valtakirjan varainhoitoa, jossa hoidamme salkkuanne puolestanne sopimamme suunnitelman mukaisesti.

Tarjoamme myös sijoitusneuvonta-palvelua, jossa keskustelemme kanssanne ja tarjoamme tilanteeseenne sopivia näkemyksiämme. Me kerromme vaihtoehdoista ja sinä päätät niiden toteutuksesta. Private Bankingin sijoitusjohtajat tarjoavat sijoitusasioissa palvelukanavan aktiivisemmille asiakkaillemme.

Itsenäisesti toimiville aktiivisille sijoittajille meillä on erikoispalveluita, jotka vastaavat vaativankin kaupankävijän tarpeisiin.

Varainhoito

Hoidamme salkkuanne tavoitteidesi mukaisesti.

Danske Varainhoito -palvelu sopii sinulle, kun haluat sijoitusratkaisun, jonka varoja hoitaa ammattilainen. Tällöin voit itse keskittyä muihin elämäsi tärkeisiin asioihin.

Lue lisää

Sijoitusneuvonta

Asiantuntijan neuvot sijoittamiseen.

Danske Sijoitusneuvonta-palvelu sopii sinulle, kun haluat asiantuntijamme neuvovan sinua sijoituksissasi.

 

Lue lisää

Kaupankäynti Online

Laajat työvälineet sijoittamiseen.

Danske Kaupankäynti–palvelumme sopii sinulle, kun haluat sijoittaa itsenäisesti ja hyödyntää digitaalisia työkalujamme sijoituspäätöstesi tueksi.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.