Valmennamme suomalaisia yritysjohtajia

 

Tuemme suomalaisia yrityksiä auttamaan Suomea uuteen nousuun


Me Danske Bankissa uskomme, että suomalaiset yritykset ovat avainasemassa nostamassa Suomea takaisin jaloilleen. Siksi valmennamme yhdessä Lääkärikeskus Aavan kanssa suomalaisia yritysjohtajia jaksamaan paremmin ja tekemään parempia päätöksiä sekä yrityksen talouden että henkilöstön hyvinvoinnin tukemiseksi. Valmentamalla yritysjohtajia, tuemme samalla yrityksiä auttamaan Suomea uuteen nousuun.

Terveys, työhyvinvointi ja taloudellinen mielenrauha –webinaari tiistaina 18.8. klo 15.00

Yritysjohtaja! Tuntuuko, etteivät omat voimat riitä? Miten saisit päivän tunnit riittämään paremmin? Tässä webinaarissa työhyvinvoinnin, terveellisen ravinnon sekä taloudellisen mielenrauhan asiantuntijat opastava sinua ja yritystäsi kohti tasapainoisempaa ja energisempää tulevaisuutta.

 

Energinen, menestyvä ja hyvinvoiva yritys - Petteri Kilpinen, Aava Virta hyvinvointiliiketoiminnan johtaja ja päävalmentaja

Syötkö jaksamistasi? - Patrik Borg, kehitysjohtaja, valmentaja, Lääkärikeskus Aava

Taloudellinen mielenrauha - Kaisa Kivipelto, senioristrategi, Danske Bank


Katso webinaarin tallenne

Valmennamme 200 suomalaista yritysjohtajaa

Danske Bank ja Aava järjestävät sarjan ryhmävalmennustilaisuuksia, jotka tarjotaan kahdellesadalle yrityspäättäjälle. Valmennusten sisältö koostuu työssä jaksamisen, energisyyden ylläpitämisen ja taloudellisen mielenrauhan opeista.


 Valmennukset järjestetään syksyn 2020 aikana osallistujien turvallisuus ja hyvinvointi huomioiden. Kutsumme mukaan Danske Bankin ja Aavan yritysasiakkaita. Jos et ole saanut kutsua ja olet kiinnostunut valmennuksesta, olethan meihin yhteydessä!


Kysy lisää