Yhdessä uuteen normaaliin

Haluamme olla asiakkaidemme luotetuin taloudellinen kumppani ja teemme voitavamme auttaaksemme asiakkaitamme koronapandemian aiheuttaman, monelle varsin vaikean tilanteen läpi. Yhtenä Pohjoismaiden suurimmista pankeista meillä on tärkeä rooli koronapandemian haastavan poikkeusvuoden aiheuttamien haittojen pienentämisessä suomalaisessa yhteiskunnassa.

Paluuta entiseen "normaaliin" ei ole, vaan edessämme on monilla tavoin muuttunut toimintaympäristö. Etätyöstä ja verkkoasioinnista on tullut suurelle osalle ihmisistä arkipäivää ja tarpeettomia fyysisiä kontakteja pyritään jatkossakin välttämään. Riskit ja niiltä suojautuminen ovat entistä vahvemmin yrittäjien mielessä.

Olemme yhdessä kumppaneidemme kanssa koonneet yrityksen ja yrittäjän selviytymispaketin, joka sisältää tietoa, vertaistukea ja neuvoja uuteen normaaliin sopeutumiseen ja oman liiketoiminnan kehittämiseen. Vastauksia ja uusia näkökulmia haetaan esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:

  1. Miten yrityksessä voidaan tukea henkilöstön jaksamista ja työhyvinvointia?
  2. Miten kivijalkakauppa digitalisoidaan ja viedään verkkoon?
  3. Miten yritys voi tehostaa käyttöpääomansa käyttöä?
  4. Kuinka kansainvälisen liiketoiminnan riskeiltä voi suojautua?

Kerro meille haasteesi. Ratkaistaan ne yhdessä.

Ota yhteyttä

PK-yrityksen muistilista –
rahoitus, tuki ja neuvonta poikkeustilanteessa

Mistä ja miten yritys saa tukea koronaviruskriisin keskellä? Poikkeustilanne on vaikuttanut, ja vaikuttaa lähitulevaisuudessakin lähes jokaisen yrityksen ja yrittäjän arkeen. Kokosimme sinulle kattavan tietopaketin yritysten rahoituksesta, tukimahdollisuuksista ja neuvonnasta.

Tutustu tietopakettiin

Käyttöpääomaa liiketoiminnan elvyttämiseen

Yrityksen kassavarat voivat olla tiukilla, jos kuluja ei ole saatu sopeutettua koronapandemian vuoksi hiljentyneeseen liiketoimintaan. Kolmiosaisessa Danske Bankin käyttöpääomaa liiketoiminnan elvyttämiseen -sarjassa kerrotaan erikokoisten yritysten tarpeisiin sopivista käyttöpääomaratkaisuista.

Verkkokaupan ABC -webinaarisarja

Danske Bankin ja MyCashflow'n yhteistyössä tuottama kolmiosainen webinaarisarja. Sarjan teemoina ovat:

  1. Verkkokaupan suunnittelu
  2. Verkkokaupan rakentaminen ja markkinointi
  3. Verkkokaupan kustannukset ja avain menestyvään verkkokauppaan

Katso webinaarit

Terveys, työhyvinvointi ja taloudellinen mielenrauha

Erilaisten taloudellisten muutosten lisäksi etäjohtaminen ja nopeasti käyttöön otetut uudet toimintamallit ovat laittaneet esimiehet koville. Siksi Danske Bank ja Lääkärikeskus Aava ovat yhdessä valmentaneet suomalaisia yritysjohtajia jaksamaan paremmin ja tekemään parempia päätöksiä sekä yrityksen talouden että henkilöstön hyvinvoinnin tukemiseksi.

Lue lisää

Valuuttakoulu 2020

Danske Bankin valuuttakoulu koostuu kahdesta webinaarista, joissa käsittelemme valuuttasuojauksia, suojausstrategioita ja –instrumentteja käytännönläheisten esimerkkien avulla. Asiantuntijana on valuuttasuojauksiin erikoistunut Danske Bankin strategi Morten Thrane Helt.

  • Osa 1: Valuuttasuojaukset – miksi ja miten?
  • Osa 2: Suojausinstrumentit käytännössä

Katso webinaarit

Kerro meille haasteesi.
Ratkaistaan ne yhdessä.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.