Helmikuun Varallisuuskatsaus​

Sijoitusmarkkinat ja strategia

Sijoitusmarkkinoilla uusi vuosi on alkanut enimmäkseen positiivisissa tunnelmissa. Toimialoista etenkin informaatioteknologia jatkoi jo viime vuonna nähtyä reipasta nousua. Fed ja EKP jättivät ohjauskorkonsa odotetusti ennalleen tammikuun kokouksissaan, mutta hillitsivät viestinnällään markkinoiden odotuksia koronlaskujen alkamisesta vielä maaliskuussa.

Lue sijoitusmarkkinat ja -strategia -katsaus

Kuluttajan vuosi 2024: Valonpilkahduksia ja käänne parempaan?

Inflaatio ja nousseet korot sekä kustannukset ovat ajaneet monen suomalaisen talouden ahtaalle menneiden kuukausien aikana. Ennusteiden valossa näyttäisi kuitenkin siltä, että vuonna 2024 käänne parempaan päin ei ole mahdoton. Mitä kuluttajan vuosi 2024 näyttää? Listasimme neljä valonpilkahdusta.

Katso neljä valonpilkahdusta

Kolme syytä, miksi tänä keväänä on hyvä aika ostaa asunto

Monella suomalaisella on tänä keväänä hyvä mahdollisuus ostaa uusi koti. Uudessa artikkelissamme listaamme Danske Bankin asiantuntijoiden kanssa kolme syytä siihen, miksi asuntomarkkinoita voi olla hyvä alkaa seuraamaan.

 

Lue artikkeli

Ruotsalaiset pienyhtiöt – yrittäjähenkisyyttä ja kestävää kasvua etsimässä

Saalista hakiessa suomalaisen ei aina tarvitse mennä merta edemmäs kalaan. Ruotsi on monelle sijoittajalle tuttu alue hajauttaa sijoituksia kotoisen markkinamme ulkopuolelle, sillä onhan se Pohjoismaiden suurin yksittäinen osakemarkkina ja talous. Tässä artikkelissa avaamme rakkaan länsinaapurin mahdollisuuksia pienyhtiöiden kentältä.

Lue lisää ruotsalaisista pienyhtiöistä

 

Onko varallisuussuunnitelmasi ajan tasalla?

Kokonaiskuva taloudestasi mahdollistaa visiosi saavuttamisen. Jos varallisuussuunnitelmasi ei ole ajan tasalla, ota rohkeasti yhteys omaan pankkiiriisi!

Sinun visiosi. Meidän asiantuntemuksemme.

Autamme sinua huolehtimaan varallisuudestasi.

Private Banking -asiakaspalvelu 0100 4100 (pvm/mpm) ma-pe 9-16

Varainhoitoratkaisujen kuukausikatsaukset ja esite

Danske Sijoituspalvelun varainhoitoratkaisujen esitteestä löydät tarkemmin tietoa varainhoidon filosofiasta ja tarjolla olevista strategiavaihtoehdoista. 
Tutustu esitteeseen tästä. Tutustu varainhoitostrategioiden kuukausikatsauksiin alla olevista linkeistä.

Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.