Toukokuun Varallisuuskatsaus

Sijoitusmarkkinat ja strategia

Huhtikuussa markkinoilla toivuttiin maaliskuun pankkiongelmista. Kurssiheilunta rauhoittui osakemarkkinoilla ja etenkin eurooppalaiset osakkeet toipuivat pankkisektorin säästyttyä suuremmilta ongelmilta. 

Lue sijoitusmarkkinat ja -strategia -katsaus

Analyytikon kommentti EKP:n ja Fedin päätöksistä:
korkohuippu häämöttää

Sekä Euroopan keskuspankki EKP että Yhdysvaltain keskuspankki Fed nostivat ohjauskorkojaan toukokuun alussa. Danske Bankin analyytikko Antti Ilvonen kertoo kommentissaan, miten päätöksiä perusteltiin ja millaisia odotuksia tuleviin päätöksiin liittyy.

Lue analyytikon kommentti

Jäikö pankin tärkeä viesti huomaamatta? Näin laitat mobiilipankin ilmoitukset päälle

Sallimalla mobiilipankin push-ilmoitukset, saat välittömästi tiedon, kun olemme lähettäneet sinulle tärkeän viestin. Ilmoitukset saat päälle mobiilipankin kohdasta Valikko > Asetukset > Ilmoitukset. Samasta paikasta voit myös halutessasi tilata ilmoitukset tililtäsi veloitetuista maksuista.

Lue lisää vinkkejä mobiilipankin käyttöön

Turkin vaalit: Onko Erdoğanin aika väistyä?

Turkin presidentin- ja parlamenttivaalit järjestetään sunnuntaina 14.5. Presidentti Erdoğanin epätavanomainen rahapolitiikka on suistanut Turkin talouden raiteiltaan ja rapauttanut Erdoğanin suosiota. Pääanalyytikkomme Minna Kuusisto kertoo tiiviissä tutkimuspaperissaan, mitä vaaleista pitäisi nyt tietää ja millaisia vaikutuksia lopputuloksella voisi olla Turkin raha- ja talouspolitiikkaan sekä markkinoihin.

Lue tutkimuspaperi

Taloudellinen mielenrauha
-podcast on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan

Miten välttää ikävät ja kalliit yllätykset taloyhtiössä? Saako huijauksen uhri rahojaan koskaan takaisin? Taloudellinen mielenrauha -podcastin uusi kausi tarjoaa vertaistukea, rohkaisua ja taloudellista mielenrauhaa ajankohtaisempana kuin koskaan.

Kuuntele Spotifyssa Kuuntele Suplassa


Sinun visiosi. Meidän asiantuntemuksemme.

Autamme sinua huolehtimaan varallisuudestasi.

Private Banking asiakaspalvelu 0100 4100 (pvm/mpm) ma-pe 9-16

Varainhoitoratkaisujen kuukausikatsaukset ja esite

Danske Sijoituspalvelun varainhoitoratkaisujen esitteestä löydät tarkemmin tietoa varainhoidon filosofiasta ja tarjolla olevista strategiavaihtoehdoista. 
Tutustu esitteeseen tästä. Tutustu varainhoitostrategioiden kuukausikatsauksiin alla olevista linkeistä.

Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.

Content is loading