Tilaa palveluyhteenveto eli audit letter tilinpäätöstä varten digitaalisesti

Voit tilata ja vastaanottaa asiakirjat tilinpäätöstä varten sähköisesti, jolloin saat ne nopeammin ja helpommin. Saat palveluyhteenvedot digitaalisesti jo kahden pankkipäivän kuluessa.

Palveluyhteenvedon tilaaminen onnistuu useiden kanavien kautta - voit tehdä sen Districtissä, Tilintarkastajaportaalissa, suojattua sähköpostia käyttäen tai Brevion kautta.

Tilaa palveluyhteenveto Districtissä

Kirjaudu Districtiin ja valitse vasemman reunan valikosta Lisäpalvelut > Palveluyhteenvedon tilaus. Voit halutessasi määrittää tilauksen jatkuvaksi, jolloin saat palveluyhteenvedon määrittelemällesi päivälle Districtin arkistoon. Huomioithan, että tilaajalla tulee olla luottamuksellisten tietojen käyttövaltuus.

Tilaa palveluyhteenveto Tilintarkastajaportaalissa

Vaihtoehtoisesti voit valtuuttaa tilintarkastajasi tilaamaan ja noutamaan palveluyhteenvedon Tilintarkastajaportaalista. Tilintarkastajan valtuuttamiseksi yritykseltäsi tarvitaan allekirjoitettu valtakirja, joka tilaajan on ladattava Tilintarkastajaportaaliin tilauksen yhteydessä.

Tilaa palveluyhteenveto suojattua sähköpostia käyttäen

Tilaa tai valtuuta tilintarkastajasi tilaamaan palveluyhteenveto suojattua sähköpostia käyttäen Tilaa palveluyhteenveto -lomakkeen avulla.

Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.