Valitse sinulle sopivimmat ratkaisut

Palvelumme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa kattavat kaiken, mitä tarvitset onnistuneen omistajanvaihdoksen toteuttamiseksi. Haluamme olla oppaanasi koko tämän prosessin ajan.

 • Varallisuussuunnitelma

  Laadimme sinulle varallisuussuunnitelman, jonka avulla saat selkeämmän kuvan siitä, mitä yrityksestä luopuminen tarkoittaa sinulle taloudellisesti ja miten siihen tulisi varautua. Varmistamme samalla, että huomioit eläkkeen, kiinteistöt, riskit, verot ja muut talouteesi liittyvät asiat.  Myös vastuullisen ja pitkäjänteisen varainhoidon perustana ovat yksilölliset tarpeesi. Kartoitettuamme yhdessä tavoitteesi sijoitustoiminnalle voimme luoda kehykset tarpeitasi vastaavaan varainhoitoon.

   

 • Eläkeaikaan varautuminen

  Laadimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan eläkeratkaisun. Yrityksesi myyntiä suunnitellessa on otettava huomioon monia asioita riittävän toimeentulon varmistamiseksi eläkkeellä. Rahan nostamista yrityksen tililtä säädellään monimutkaisilla verotussäännöksillä, ja verotusta voi optimoida monin tavoin suunnittelemalla palkkaan, myyntituottoon ja eläkevakuutukseen liittyvät rahavirrat oikein. 

  Kokoa asiantuntijatiimi opastamaan sinua valmistelusta toteutukseen. Danske Bank voi yksin tai yhdessä kumppaniensa kanssa auttaa sinut koko prosessin läpi parhaan mahdollisen tuloksen varmistamiseksi.

 • Verotusratkaisut

  Veroasiantuntijamme selvittää sinuun ja perheenjäseniisi kohdistuvat verovaikutukset. Sukupolvenvaihdoksessa on tärkeää suunnitella vaikutukset huolellisesti molempien sukupolvien kannalta. Kartoitamme myös yritykseen liittyvät veroseuraamukset. Verotuksen vaikutus kauppaan kannattaa selvittää varhaisessa vaiheessa, jotta oikeita päätöksiä voidaan tehdä alusta alkaen.

   

 • Lakiasiat

  Oikeudellinen asiantuntijamme laatii sinulle tarvittaessa asiakirjat kuten perheoikeudelliset sopimukset, osakassopimukset, sopimukset toimittajien kanssa sekä muut liikesopimukset. Selkeät oikeudelliset puitteet lisäävät yrityksesi arvoa ja suojaavat perheen etuja. 

  Älä jätä huomioimatta omistajanvaihdoksen oikeudellisia, taloudellisia ja verotuksellisia seurauksia. Danske Bankin oikeudelliset asiantuntijat tai ulkoiset neuvontakumppanimme ovat valmiina auttamaan sinua.

 • Yrityksen arvonmääritys

  Asiantuntijamme auttaa sinua määrittelemään yrityksen arvoa lisäävät toimenpiteet. Yrityksen arvo on hinta, jonka markkinat ovat siitä valmiita maksamaan. Yrityksen arvoa voidaan arvioida useilla menetelmillä, kuten vertailemalla samankaltaisiin yrityksiin tai yrityksen varallisuuden perusteella. Oikeudenmukainen ja tosiseikkoihin perustuva arvo on aina paras lähtökohta, jotta osapuolet voivat päästä sopimukseen yrityksen luovutuksesta.


 • Yrityskauppojen rahoittaminen

  Autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen rahoitusrakenteen yrityksen myynnin tueksi. Omistajanvaihdos tapahtuu usein nopeammin, jos alustava suunnitelma rahoitukselle on valmiina. Rahoitus voi koostua oman pääoman ja lainarahan yhdistelmästä. Pankkilainaa voidaan täydentää myös esimerkiksi vakuutusyhtiöiden ja rahoitusyhtiöiden myöntämällä rahoituksella. 


 • Yrityskaupan toteuttaminen

  Autamme sinua yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa määrittelemään yrityksen arvon ja löytämään parhaan ostajan. Omistajanvaihdoksen toteuttaminen on pitkäaikainen prosessi, mutta haluamme ohjata sinut koko prosessin läpi parhaan mahdollisen tuloksen varmistamiseksi. 

Haluatko keskustella yrityksesi myymisestä tai omistajanvaihdoksesta kanssamme?

Jätä yhteydenottopyyntö
tai soita meille numeroon 0100 2580, ma-pe 8-16 (pvm/mpm)

Tutustu tuotteisiin ja palveluihimme


Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.