Luotollisen tilin hyödyt

  • Luotto on joustavasti käytettävissäsi sopimusaikana aina kun sille ilmenee tarvetta 
  • Maksat korkoa vain kulloinkin käytössä olevasta luoton määrästä
  • Luoton avulla voit hyödyntää omien ostostesi kassa-alennukset ja muut toimittajiesi tarjoamat edut
  • Luotto voidaan liittää myös valuuttatileihin

Luotollinen tili sopii erinomaisesti yritystoiminnan juoksevien kulujen maksamiseen sekä liiketoiminnasta johtuvien kausivaihteluiden tasaamiseen. Luotto liitetään yrityksesi maksuliiketiliin ja luottorajasta sovitaan etukäteen.

Luotto tuo joustavuutta yrityksesi toimintaan, koska luotto on sopimusaikana käytössäsi heti, ilman erillisiä toimenpiteitä yritykseltäsi tai pankiltasi. Näin voit käyttää luottoa sovittuun luottorajaan saakka aina kun sille ilmenee tarvetta. 

Tiliin liitetty luotto toimii myös puskurina, jonka ansiosta voit hyödyntää kassa-alennuksia isoissa hankinnoissa tai myöntää asiakkaillesi tarvittaessa lisää maksuaikaa. 

Myönnetyn luoton hinta muodostuu:

  • Luottokorosta, joka koostuu viitekorosta ja asiakaskohtaisesta marginaalista
  • Limiittiprovisiosta

Tilille tulevat suoritukset pienentävät mahdollista kertynyttä luottosaldoa, joten korkoa maksat vain kulloinkin käytössä olevasta luoton määrästä. Vuotuinen limiittiprovisio on maksu luoton käyttömahdollisuudesta ja se lasketaan koko luottorajan määrästä.  Luoton järjestelypalkkio veloitetaan limiittiä avattaessa.
Mikäli luotto liitetään Danske Business Plus –tiliratkaisuun, yritykseltäsi ei veloiteta limiittiprovisiota, vaan maksat ainoastaan kulloinkin kertyneet korot. 

Lue lisää Danske Business Plus -tiliratkaisusta