MasterCard Corporate Platinum on valintasi, jos haluat laajimmat palvelut ja matkustat paljon. Voit käyttää sitä ympäri maailman, sillä yli 30 miljoonaa ostopaikkaa hyväksyy MasterCardin maksuvälineeksi.

Platinum-kortilla saat kaikki samat kattavat palvelut kuin MasterCard Corporate Classic tai Gold -korteilla, mutta paremmin ehdoin. Platinum on erityisesti paljon matkustavan kortti.

MasterCard Corporate Platinum -kortin lisäominaisuudet
  • Ilmainen pääsy Priority Pass -loungeihin lentokentillä ympäri maailmaa. Voit ottaa mukaan myös vieraan, jolloin vierailun hinta on 25 €.
  • Täydentävä vakuutus matkoillesi lennon tai matkatavaroiden viivästymisen varalle. Platinum-kortinhaltijana olet oikeutettu vakuutuksesta saatavaan korvaukseen (50 €/h) jo kahden tunnin viivästymisestä.
  • S.O.S. International matkahätäpalvelut, esimerkiksi korttisi kadotessa voimme toimittaa sinulle hätäkäteistä.
  • Luottoraja jopa 100 000 €.*

Helppoa hallinnointia
Helpotat maksamiseen liittyvää hallinnointia keskittämällä yrityksesi ja työhön littyvän maksamisen yhdelle kortille. Saat kuukausittain yhden laskun, joka sisältää kaikki kortilla tehdyt maksut, mikä helpottaa laskujen käsittelyä ja menojen kirjaamista kirjanpitoon.

Vakuutusedut
MasterCard Corporate Platinum -korttiin sisältyy täydentävä vakuutus ulkomaanmatkoillasi, joka sisältää turvaa lennon tai matkatavaroiden viivästymisen varalle. Jos valitset kortin, joka on yrityksen maksuvastuulla, sisältyy korttiin aina myös väärinkäyttöturva. Voit siis riskittömästi antaa kortin useammalle työntekijälle yrityksessäsi, koska vakuutus antaa turvaa mahdollisten väärinkäytösten varalle.

Lisätietoja vakuutuksista saat soittamalla Codan Forsikring A/S:n asiakaspalvelunumeroon +358 10 5463 300.

Hae korttia

*Edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä.

Lue myös


Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.