Siirry sisältöön

Yrityslainat

Yrityslainaa hankkeisiin ja investointeihin

Yrityksen suuremmat investoinnit, rahoitetaan yleensä velkakirjalainalla. Tarvittava rahoitus on hyvä suunnitella yrityksen suunnitelmiin sopivaksi, sekä lyhyelle että pitkälle aikavälillä. Perehdymmekin sen vuoksi huolella yrityksesi taloustilanteeseen ennen kuin suosittelemme tarpeisiisi sopivaa ratkaisua.

  • Laina-aika ja takaisinmaksutapa räätälöidään tarpeisiisi sopiviksi.
  • Tarvittaessa voit sopia lainaasi myös lyhennysvapaita jaksoja, jolloin maksat vain korot.
  • Pitkäaikaisella ja joustavalla rahoituksella voit jaksottaa hankkeesi useammalle vuodelle ja saada näin vakautta kassavirtaasi.

Suunnittele lainaasi
Lainalaskimella voit suunnitella tarvitsemasi rahoituksen takaisinmaksua. Laskutoimituksen jälkeen lainan maksuohjelmasta näet maksuerien sisältämät korkojen ja lyhennyserien määrät sekä lainapääoman alenemisen.

Avaa lainalaskin

Seuraa lainatietojasi reaaliaikaisesti Districtissa tai mobiili- ja tabletsovelluksilla

  • Lainan määrä ja korko
  • Tulevien maksuerien tiedot eriteltyinä; erääntyvä lyhennys, korko ja palkkio sekä lainapääoma lyhennyksen jälkeen.

Danske Bankin vihreät yrityslainat

Danske Bankin vihreät lainat on tarkoitettu rahoitusvaihtoehdoksi yrityksesi kestäviin hankkeisiin ja investointeihin, joilla on positiivisia ympäristövaikutuksia ja jotka tukevat yrityksesi sitoutumista vähähiiliseen ja kestävämpään tulevaisuuteen.

Vihreillä lainoilla rahoitettavia ovat tyypillisesti esimerkiksi energiatehokkaaseen rakentamiseen tai uusiutuvaan energiatuotantoon liittyvät hankkeet.

Jätä yhteydenottopyyntö
tai soita meille numeroon 0100 2580, ma–pe 8–18 (pvm/mpm)

Lue myös


Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.