Laadukasta varainhoitopalvelua yrityksellesi

  • Laaja kansainvälinen osaaminen ja tuotevalikoima
  • Tuoton vakaus ja varallisuuden maksimointi kaikissa markkinatilanteissa
  • Voit ostaa täyden valtakirjan palvelun tai osallistua itse aktiivisemmin yrityksesi varallisuuden hoitamisessa

Varainhoitopalvelumme lähtökohtana on tarjota yrityksesi tavoitteisiin räätälöityä, vastuullista ja korkealuokkaista varainhoitoa. Varainhoidon laadun takeena ovat

  • pitkäaikainen kokemuksemme sijoitusmarkkinoista
  • yhteistyö yli salkunhoitotalojen
  • riskienhallinnan keskeinen rooli sijoitustoiminnassa.

Tarjoamme innovatiivisia ja kokonaisvaltaisia varainhoitoratkaisuja, joissa hyödynnämme kaikkia omaisuusluokkia ja maailman sijoitusmarkkinoita. Tavoitteenamme on tarjota yrityksesi varoille pitkällä aikavälillä paras tuotto suhteessa valittuun riskitasoon.

Kaikessa varainhoidossa käytettävissäsi on Pohjoismaiden johtavan varainhoitotalon resurssit ja osaaminen. Varainhoitopalvelut tarjoaa  Private Wealth Management ja sijoitustoiminnasta vastaa Danske Bank Asset Management.

Aktiivista varainhoitoa

Seuraamme aktiivisesti ja laaja-alaisesti maailmanmarkkinoiden ja yrityksesi varallisuuden kehitystä ja olemme valmiit muuttamaan sijoitusten painotuksia aina tarvittaessa.

Täyden valtakirjan varainhoito

Täyden valtakirjan varainhoidossa hoidamme varallisuutta yrityksesi puolesta. Näin sinulle jää enemmän aikaa keskittyä liiketoimintaaasi ja saat hyötyä pitkästä salkunhoitokokemuksestamme.

Hoidettava varallisuus säilyy yrityksen nimissä, mutta yrityksesi valtuuttaa meidät hoitamaan varallisuutta sovitun sijoitusstrategian mukaisesti

Konsultoiva varainhoito

Mikäli haluat itse osallistua aktiivisesti yrityksesi varojen hoitamiseen, tarjoamme varainhoitoon liittyvää konsultointia, sekä tietoa ja tutkimusta sijoitusmarkkinoista sijoituspäätöksien tueksi. Sinä päätät suunnan, me annamme neuvoja kuinka sinne päästään.

Konsultoivassa varainhoidossa hoidettava varallisuus säilyy yrityksen nimissä ja meidän tehtävämme on etsiä erilaisia sijoitusratkaisuja päätöksenteon tueksi. Yksittäiset sijoituspäätökset yrityksesi tekee aina itse.