Kansainvälisille markkinoille

Ota yhteyttä

Tähyääkö yrityksesi kansainvälisille markkinoille? Harjoitatteko jo tuontia Suomeen tai viettekö palveluita ja hyödykkeitä ulkomaille? Kun olemme kumppanisi kansainvälisessä liiketoiminnassa, saat avuksesi saumattomasti toimivan pankkiverkoston. 

Avaa tili ja maksuliikepalvelut ulkomaille joustavasti Danske Bank –maissa – Pohjoismaissa ja Pohjois-Euroopassa.

  • Suomenkielinen asiakaspalvelu ja asiantuntijatiimi on apunasi, kun tarvitset neuvonantoa ja tukea. 
  • Yritystäsi palvelee tehokas tiimi, jonka toiminta on suunniteltu toimimaan yli maarajojen. 
  • Näet yhdellä silmäyksellä tilitiedot reaaliaikaisesti Districtissä. Lisäksi SWIFT:n palvelujen kautta saat tietoa myös muiden pankkien tileistäsi. 
  • Tilisiirrot Danske Bankin tilien välillä tapahtuu samalla arvopäivällä veloituksetta. 
  • Saat hoidettua tilivaluuttakaupan ja yritysten varojen hallinnan automaattisesti Danske Bankin tilien välillä. 

Lisäksi laajoissa kokonaisuuksissa käytössäsi on hyväksi koettu käyttöönottoprosessi, jossa tiivis yhteistyö paikallisesti helpottaa ja nopeuttaa yritystoiminnan laajentamista. 



Toimimme paikallisesti Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Irlannissa, Pohjois-Irlannissa, Iso-Britanniassa, Saksassa, ja Puolassa. Kumppaniverkostoon kuuluu yli 1 300 kirjeenvaihtajapankkia ympäri maailmaa.


Olemme kumppanisi kasvussasi kansainvälisillä markkinoilla

Palvelumme skaalautuvat helposti kevyestä startista aina monimuotoisiin kassanhallintapalveluihin. Voit hallita useita asioita itse, mutta tarvittaessa tukenasi toimii asiantunteva tiimimme. Kun aloitat laajentamaan yritystoimintaasi kotimaan ulkopuolelle, voit olla varma, että toimintamallimme pitää kokonaisuuden hallinnassa ja asiat hoituvat.

Suojaudu ulkomaankaupan riskeiltä

Suojaa yrityksesi tuonnin ja viennin maksuliike monipuolisilla Trade Finance -ratkaisuilla.

Tutustu tästä tarkemmin

 

 

Pohjoismaiden paras kansainvälisen kaupan ratkaisu

Vuoden 2016 TNS SIFO Prospera -tutkimuksessa asiakkaat arvioivat Danske Bankin Trade Finance -palvelut Pohjoismaiden parhaimmiksi, jo kuudetta kertaa peräjälkeen.

Maksut helposti ulkomaille

Saat hoidettua Euromääräiset maksut nopeasti ja edullisesti normaalina tilisiirtona. Reaaliaikainen tapahtumien seuranta Districtissä Danske-Groupin maissa.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Tervetuloa asiakkaaksemme.

Content is loading