Infront Web Trader –uusi palvelu nyt käytössäsi

Danske Stream – sijoittajan lisäpalvelun käyttäjänä sinulla on taas pääsy markkinaseurantavälineeseen. Palvelun toimittajaksi on vaihtunut Infront Web Trader. Kuten aikaisemmin tiedotimme, olemme päivittämässä palvelua ja tästä johtuen jouduimme keskeyttämään palveluun pääsyn hetkellisesi. Palvelu on taas käytettävissä ja samassa yhteydessä palvelun nimi ja toimittaja ovat vaihtuneet.

Luo oma tunnus ja rekisteröidy Infrontin sivuilta

Luo tunnus 
(linkki aukeaa uudelle välilehdelle)

Uutta:

  • Voit käyttää Infront Web Traderia nyt millä tahansa päätelaitteella. Myös puhelimella tai tabletilla
  • Palvelun toimittajaksi vaihtuu Infront Web Trader

Mikä säilyy ennallaan:

  • Reaaliaikaiset kurssit Helsingin, Tukholman ja Kööpenhaminan pörsseistä sekä Yhdysvaltain markkinoilta (NYSE & Nasdaq)
  • Muilta markkinoilta kurssit ovat pääsääntöisesti 15 min viivästettyjä.
  • Reaaliajassa tärkeimmät markkinoita liikuttavat uutiset Euroopasta, Yhdysvalloista sekä Aasiasta Dow Jones Newswires ja Kauppalehti uutistoimistoilta.

Infront Web Trader avautuu käyttäjälle ns. perusasetuksilla. Pääset personoimaan palvelua klikkaamalla kolmea pistettä palvelun sivun oikeassa yläkulmassa. ”Asetuksissa” voit mm. vaihtaa palvelun kieleksi suomen ja vaihtaa palvelun taustaväriä. ”Oma profiili” kohdassa voit muuttaa omia tietojasi ja pääset katsomaan mm. mitä reaaliaika- ja uutispalveluja sinulla on käytössä.

Voit käyttää Infront Web Traderia omilla tunnuksillasi myös puhelin- ja tablet-sovelluksella. Lataa Infront Mobile -sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.

 
iPhone
 
Android

Infront Web Trader palvelun tilaaminen edellyttää, että olet Danske Bankin asiakas ja että olet sopinut Danske Stream sijoittajan lisäpalvelusta. Linkkiä, käyttäjänimeä ja salasanaa Web Traderiin ei saa jakaa muille tahoille. Danske Bank voi yksipuolisesti lopettaa palvelutilauksen ilman erillistä ilmoitusta jos väärinkäytöksiä havaitaan.

Ongelmatilanteissa olkaa yhteydessä Sijoitusasiantuntijakeskukseen 0200 2000 (pvm/mpm) ma-pe 8-18:30.