Kertalaina
– Vakuudellinen laina isompiin hankintoihin

Kertalaina soveltuu sinulle, jos sinulla on jo olemassa olevaa pantattavaa omaisuutta, kuten oma asunto, ja haluat rahoittaa isompaa hanketta.

Hae lainaa

Yli 10000 euron rahoitustarpeisiin

Vakuudellisena lainana Kertalainaa voi hakea tarvittaessa isommankin summan. Jos sinulle riittää alle 10 000 euron laina, suosittelemme tutustumaan vakuudettomiin lainoihimme eli Haavelainaan tai korkeakoulutettujen Etulainaan.

Laske itsellesi sopiva lainamäärä lainalaskurilla

Toiveidesi mukainen takaisinmaksusuunnitelma

Laina-ajan ja takaisinmaksun sovitamme tarpeidesi mukaan. Kertalainaa voit maksaa takaisin joko tasalyhennyksin, tasaerin tai kiintein tasaerin.

Auton tai veneen osto tiedossa?

Kertalainalla sinulla on mahdollisuus maksaa auto tai vene heti, jolloin auton omistajuus siirtyy suoraan sinulle.

Tietoa Kertalainasta

Korko

Lainan korko muodostuu viitekorosta ja lainakohtaisesta marginaalista. Viitekorkona kertalainassa käytetään 12 kuukauden Euribor-korkoa. Voit sopia Kertalainaan myös kiinteä koron.

Vakuus

Kertalainalle tarvitaan vakuudet. Vakuudeksi käy esimerkiksi asunto tai tilitalletus.

Hinnat ja ehdot

Lainaneuvottelussa käymme yhdessä läpi lainan hinnat ja ehdot. Lainamuutokset menevät kulloinkin voimassa olevan palveluhinnaston mukaan.

Tämä ei ole pankin tarjous. Lainan ehdoista sovitaan henkilökohtaisesti. Lainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä ja positiivisesta luottotietorekisteristä.

Esimerkki kertalainasta: Jos asiakas ottaa 25.000 euron kertalainan, laina-aika olisi 10 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk euriborkorkoa, olisi lainan kokonaiskorko 6,672 % (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 7,373 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 35 168,87 euroa, sis. toimitusmaksun 90 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksun 5,00 euroa/maksuerä. Maksuerien lukumäärä on 120 kpl. (Tiedot 03.06.2024 tilanteesta)

Lue myös


Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.