Mobiilimaksaminen

Mobiililompakko: Kortti aina mukana puhelimessa tai kellossa

Helppo ja turvallinen mobiilimaksaminen. Sovellusten avulla voit maksaa ostoksesi kaikkialla, missä korttiasi voi käyttää lähimaksulla.

 Apple Pay

Apple Pay on turvallinen ja nopea tapa maksaa ostoksia iPhonella tai Applen Watchilla. Voit maksaa sillä niin Suomessa kuin ulkomailla ilman lähimaksurajaa. 

Lue lisää Apple Paysta


Google Pay

Google Pay toimii Android-puhelimissa, tableteissa ja kelloissa. Voit maksaa sillä ostoksesi kaikkialla, missä voi käyttää kortin lähimaksua. 

Lue lisää Google Paysta

Garmin Pay

Garmin Pay

Garmin Pay on Garminin älykelloihin ladattava maksusovellus, jolla teet nopeita ja helppoja lähimaksuja ollessasi liikkeessä.

Lue lisää Garmin Paysta

Fitbit Pay 

Fitbit Pay on vaivaton tapa tehdä lähimaksuja Fitbit-älykellollasi. Kun lisäät korttisi tiedot sovellukseen, sinun ei tarvitse enää kantaa mukanasi lompakkoa tai puhelinta. 

Lue lisää Fitbit Paysta

MobilePay

MobilePaylla voit lähettää ja vastaanottaa rahaa. Tarvitse vain vastaanottajan tai maksajan puhelinnumeron. MobilePaylla voit maksaa myös useimpien kauppojen kassoilla, sovelluksissa ja verkkokaupoissa.

MobilePay on kaikkien pankkien asiakkaille avoin mobiilipankkisovellus ja se toimii kaikissa yleisimmissä älypuhelinkäyttöjärjestelmissä.

Lue lisää MobilePaysta

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.