Danske Premium – kokonaisvaltaista varallisuuden suunnittelua

Me haluamme auttaa sinua kasvattamaan varallisuuttasi nyt ja tulevaisuudessa. Kattava talouden kokonaiskuva antaa sinulle ja läheisillesi mahdollisuuden tehdä oikeat päätökset tulevaisuutta varten. Monipuoliset Danske Premium -edut on tarkoitettu sinulle, kun sijoituksesi ja tilivarallisuutesi on kasvanut yli 100 000 euroon tai kokonaispankkiasiointisi sisältäen sekä lainat että sijoitukset on yli 400 000 euroa.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Danske Premium -asiakkaalle
Osakkeiden siirto Danske Bankiin
nyt 0 euroa!

Kun siirrät arvo-osuustilisi ja osakkeesi Suomessa toimivalta palveluntarjoajalta Danske Bankiin 31.5.2024 mennessä, korvaamme sinulle myös ulkomaisiin arvopapereihin liittyvät siirtomaksut. Tarjous koskee enintään viiden ulkomaisen arvopaperilajin ja vähintään 2 000 euron arvopaperilajikohtaista omistusta.

 Uusi Premium-asiakas? Jätä yhteydenottopyyntö

Jos olet jo Danske Premium -asiakas, soita Premium-palvelunumeroon:
0100 4101 (pvm/mpm) ma-pe 9-16

Tutkitusti tyytyväisiä Premium-asiakkaita

9,3/10 asiakastyytyväisyys Premium-tapaamisen jälkeen.*

 

*Premium-asiakkaiden tapaamistyytyväisyystutkimus: huhtikuu 2023 – huhtikuu 2024


Edut Danske Premium -asiakkailleHenkilökohtaista varallisuuden suunnittelua

Saat kokonaisvaltaisen varallisuussuunnitelman ja oman nimetyn varallisuusasiantuntijan käyttöösi.

Lue lisää varallisuussuunnitelmasta

9,3/10 asiakastyytyväisyys Premium-tapaamisen jälkeen.*Laajat pankkipalvelut

Danske Premium –asiakkaana saat Platinum Plus -paketin veloituksetta käyttöösi. Voit myös hakea Mastercard Platinum –luottokorttia. Saat sen ilman erillistä kuukausi- tai vuosimaksua. Danske Premium -asiakkaiden erikoisetuna kortti sisältää myös Priority Pass -ominaisuuden, joka mahdollistaa neljä ilmaista lentokenttälounge-käyntiä vuodessa.

Lue lisää Mastercard Platinum –luottokortista

*Premium-asiakkaiden tapaamistyytyväisyystutkimus: huhtikuu 2023 – huhtikuu 2024.


Liity nyt Danske Premium -asiakkaaksi ja saat rahanarvoisia etuja. Hinta vain 12,50 euroa/kk


Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

 • Varallisuussuunnitelma

  Varallisuuden kartuttaminen käy helpommin, kun se on tavoitteellista. Ainutlaatuisen Varallisuussuunnitelmamme avulla näet ennusteen, miten varallisuutesi kehittyy elämäsi aikana. Työkalun avulla asiantuntijamme tekee tilanteeseesi perustuvan suunnitelman ja antaa henkilökohtaisen ehdotuksen siitä, miten parhaiten voisit hyödyntää taloutesi mahdollisuudet.

  Tutustu varallisuussuunnitelmaan

  Lue artikkelista, kuinka varallisuussuunnitelma antaa näkökulmia tulevaisuuteen.

 • Henkilökohtainen varallisuusasiantuntija ja Priority line -asiakaspalvelu

  Danske Premium -asiakkaana sinulle nimetään oma henkilökohtainen varallisuusasiantuntija, joka toimii yhteyshenkilönäsi sijoitus- ja varallisuusneuvontaan liittyvissä asioissa.

  Sen lisäksi tarjoamme Danske Premium –asiakkaillemme nopeampaa asiakaspalvelua. Käytössäsi on vain Premium-asiakkaille varattu Priority line –asiakaspalvelunumero: 0100 4101 (pvm/mpm) ma-pe 9-16

 • Mastercard Platinum -luottokortti ja kattavat lisäpalvelut

  Danske Premium -asiakkaana voit hakea Mastercard Platinum -luottokorttia. Saat sen ilman erillistä kuukausi- tai vuosimaksua.

  Danske Premium -asiakkaiden erikoisetuna kortti sisältää myös Priority Pass -ominaisuuden, joka mahdollistaa neljä ilmaista lentokenttälounge-käyntiä vuodessa.

  • Yhdistelmäkortti, jossa myös lähimaksuominaisuus
  • Maksutapaetu 0,5 % kaikista luottokorttiostoksista
  • Matkavakuutus sekä osto- ja käteisnostoturva

  Lue lisää Mastercard Platinum -luottokortista

 • Platinum Plus -päivittäispalvelupaketti 0 EUR /kk

  Tarjoamme sinulle Platinum Plus –päivittäispalvelupaketin veloituksetta osana Premium-asiakkuutta. Platinum Plus –paketti edellyttää liittymistä Danske Etuohjelmaan. Normaalisti hinta on esimerkiksi Etutasolla 4: 4,50 euroa/kk 1.9.2019 alkaen solmituissa sopimuksissa. Paketti sisältää seuraavat palvelut:

  • Mastercard Debit -kortti
  • Henkilökohtaiset Danske-tilit ilman kappalerajoitusta
  • Verkkopankkitunnukset
  • Maksuton eurojen nosto ulkomailla automaatilta pankkitililtäsi Debit-kortilla
  • Maksuttomat tekstiviestipalvelut
  • Danske Reaaliaikapalvelu, mm: reaaliaikaiset pörssikurssit (Helsinki, Tukholma, Kööpenhamina) ja reaaliaikaiset uutiset (Kauppalehti)
  • Halutessasi verkkopankkiasiakkaan paperinen tiliote maksutta
 • Kutsuja tapahtumiin ja kuukausittainen uutiskirje

  Saat mobiilipankissa kutsuja mielenkiintoisiin tapahtumiin ja webinaareihin sekä kuukausittaisen Danske Premium -uutiskirjeen, jossa käsittelemme ajankohtaisia sijoittamiseen ja talouteen liittyviä aiheita.

  Esimerkki kuukausittaisesta uutiskirjeestä

      

Akavan jäsenliiton tai Suomen Osakesäästäjien
jäsenenä saat Premium-edut puoleen hintaan,
vain 6,25 euroa/kk.Premium-edut nyt puolisolle puoleen hintaan, vain 6,25 euroa/kk.Oletko jo Danske Premium -asiakkaamme?

Soita Priority Line -asiakaspalveluun
0100 4101 (pvm/mpm) ma-pe 9-16


Jätä yhteydenottopyyntö Danske Premium -asiakkuuteen liittyen

Jätä yhteystietosi ja me olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös halutessasi soittaa numeroon: 0100 4101 (pvm/mpm) ma-pe 9-16

Painamalla "lähetä" tiedot siirtyvät Danske Bankin käsiteltäväksi. Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojatiedotteemme mukaisesti.

Mastercard Platinum Credit / Debit luoton korko on 3 kuukauden euribor lisättynä 9 prosenttiyksiköllä. Luottokortin todellinen vuosikorko on 18,0 % laskettuna 4 000 euron luotolle (5.1.2024). Arvioitu maksettavaksi tuleva luoton kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 4 363,57 euroa laskettuna 4 000 euron luotolle (5.1.2024). Arvioitu maksettavaksi tulevan luoton kokonaismäärä ja todellinen vuosikorko on laskettu olettaen, että luottoaika on yksi vuosi ja luotto on nostettu kokonaan, luoton korko on 13,0 % sekä vuosittainen korttimaksu 76 euroa pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Korko muuttuu kolmen kuukauden välein maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun ensimmäisen pankkipäivän viitekoron mukaisesti. Kortin myöntäminen edellyttää, että luoton myöntämisen ehdot ovat täyttyneet. Luoton myöntää Danske Bank A/S, Suomen sivuliike.

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.