Danske Sijoitusneuvonta

Markkinatilanteet muuttuvat, uusia uhkakuvia sekä uusia sijoitusmahdollisuuksia nousee esille yhä nopeammin. Muuttuvassa maailmassa sijoitukset
tarvitsevat jatkuvasti huolenpitoa. Danske Sijoitusneuvonta -palvelun kautta asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat sijoitusvaihtoehdot tavoitteidesi saavuttamiseksi. 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Kolme syytä valita Danske Sijoitusneuvonta

Ammattilaisten osaaminen ja ajankohtainen tieto käytössäsi

Jätä osakeanalyysien tekeminen ja sijoituskohteiden etsiminen meidän huoleksi ja säästät aikaa ja vaivaa. Saat helpon ja valmiin ratkaisun, joka ottaa huomioon yksilöllisen sijoitusprofiilisi ja tarpeesi. Tarjoamme Sijoitusneuvonnan mallisalkuissa konkreettisen ehdotuksen juuri sinulle sopivista sijoituskohteista oman salkkusi rakentamiseen.

Maailmanlaajuinen sijoitusvalikoima ulottuvillasi

Hyödynnämme sijoitusneuvontamme piirissä monipuolisesti omaa varainhoidon osaamistamme, ulkopuolisten salkunhoitajien ja rahastoyhtiöiden valikoimaa sekä ETF:iä. Jopa 25 eri osakemarkkinaa on vain klikkauksen päässä.

Vastuullista ja läpinäkyvää sijoittamista

Voit nukkua yösi hyvin, kun tiedät ratkaisusi perustuvan huolelliseen ja ammattimaiseen sijoitusten valintaan, jossa on huomioitu muun muassa tavoitteesi, riskinsietokykysi ja hajautus. Tiedät mistä maksat, sillä palvelun hinnoittelu on läpinäkyvä. Voit myös valita ESG-mallisalkun, jos kaipaat ratkaisua helppoon kokonaisvaltaiseen vastuulliseen sijoittamiseen. 

Mitä Danske Sijoitusneuvonta sisältää?

Sinulle laaditaan henkilökohtainen sijoitussuunnitelma tavoitteisiisi ja tarpeisiisi perustuen.

Valitse juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus

Danske Sijoitusneuvonta - Yksilöllinen

Henkilökohtaisen asiantuntijan tuen lisäksi saat mielenrauhaa siitä, että sinulla on pitkän aikavälin suunnitelma tavoitteidesi mahdollistamiseksi ja suositukset siitä miten hoitaa omia varojasi sijoittajakuvasi ja markkinatilanne huomioiden.

Tutustu

Danske Sijoitusneuvonta - Laaja

Danske Sijoitusneuvonta Laaja sopii sinulle, kun arvostat asiantuntijan apua sijoitussuunnitelmasi laatimisessa, neuvoja sopivien sijoitusvaihtoehtojen valintaan ja tukea sijoitussuunnitelmasi seuraamiseen. Saat mielenrauhaa siitä, että sinulla on pitkän aikavälin suunnitelma.

Tutustu

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Vertaile vaihtoehtoja

 

Yksilöllinen

Laaja

Kenelle palvelu voisi sopia?
 

Sijoitusten arvo yli 200 000 € ja arvostat yksilölliset tarpeesi huomioivaa palvelua.

Sijoitusten arvo yli 30 000 € ja haluat keskustella sijoituksistasi myös pankin asiantuntijan kanssa.

Palvelukanavat 
Henkilökohtainen ja online Henkilökohtainen ja online
Nimetty asiantuntija
Asiantuntijatiimi
Online
Digitaalinen neuvonta 
 Hälytyspalvelu riskitason muutoksista 
 Toimeksiantoehdotukset 
 Sijoitusneuvonnan sijoituskohteet
Indeksi- ja ETF-rahastot   
Rahastot   
Nimellispääomaturvatut sijoitusobligaatiot   
Osakkeet   
 Joukkolainat  
Valittavissa olevat mallisalkut
Sijoitusneuvonta Online -mallisalkku  
Sijoitusneuvonta -mallisalkku   
Sijoitusneuvonta Plus -mallisalkku  
Sijoitusneuvonta ESG -mallisalkku  
Sijoitusneuvonta Valinta -mallisalkku  
 Verotiedot ja raportointi
 Realisoituneet voitot ja tappiot  
 Realisoitumattomat voitot ja tappiot  
 Ajantasainen online-näkymä 
Sijoitusneuvontapalvelun hinta, sis. alv 24 % 
Neuvontapalkkio*0,56 - 0,99 % vuodessa, minimipalkkio 200 €/kk0,81 - 0,99 % vuodessa, minimipalkkio 20,60 €/kk
 Palvelun hallinnointikulu2 €/kk2 €/kk 
 Rahastojen kaupankäyntipalkkiotSis. neuvontapalkkioon  Sis. neuvontapalkkioon
Arvopapereiden kaupankäyntipalkkio kaupankäynnin volyymin mukaan  0,08 - 0,12 %, minimi 2 - 5 €/kauppa0,08 - 0,12 %, minimi 2-5 €/kauppa 
 Sijoittajan lisäpalvelutSisältää Analyysipalvelun
(arvo 8,95 €/kk) 
Saatavilla lisämaksusta
(alk. 1,95 €/kk) 
 Valuuttakaupan palkkiotEi-euromääräisten arvopapereiden valuuttakaupan palkkio on 0,25%

Valitse juuri sinulle sopivat mallisalkut

Mallisalkuissa seurataan ajankohtaista sijoitusnäkemystämme. Olemme rakentaneet erilaisia mallisalkku-vaihtoehtoja, jotta voimme tarjota juuri sinun sijoitusprofiiliin ja tarpeisiin sopivia ratkaisuja.

Sijoitusneuvonta Online

Sijoitusneuvonta Online –mallisalkku sopii sinulle, kun haluat helpon ja vaivattoman rahastopainotteisen sijoitusratkaisun.

Sijoituskohteet: sijoitusrahastot ja pörssinoteeratut sijoitusrahastot (ETF).

Sijoitusneuvonta

Sijoitusneuvonta -mallisalkku sopii sinulle, kun kaipaat rahastosijoitusten lisäksi suoria osakesijoituksia ja sijoitusobligaatioita.

Sijoituskohteet: sijoitusrahastot, pörssinoteerattuja sijoitusrahastot (ETF), pörssiosakkeet ja nimellispääomaturvatut ja osittain nimellispääomaturvatut sijoitusobligaatiot.

Sijoitusneuvonta Plus

Sijoitusneuvonta Plus -mallisalkku sopii sinulle, kun kaipaat lisää vapautta valita laajemmasta sijoitusvalikoimasta.

Sijoituskohteet: sijoitusrahastot, pörssinoteeratut sijoitusrahastot (ETF), pörssiosakkeet, nimellispääomaturvatut ja osittain nimellispääomaturvatut sijoitusobligaatiot, vaihtoehtorahastot (AIF), joukkolainat ja muut sijoitusobligaatiot.

Sijoitusneuvonta ESG

Sijoitusneuvonta ESG –mallisalkku sopii sinulle, jos kaipaat ratkaisua helppoon kokonaisvaltaiseen vastuulliseen sijoittamiseen. 

Sijoituskohteet: sijoitusrahastot ja pörssinoteeratut sijoitusrahastot (ETF).

Sijoitusneuvonta Valinta

Sijoitusneuvonta Valinta -mallisalkku sopii sinulle, kun haluat itse osallistua sijoituspäätösten tekemiseen ja kaipaat valinnan varaa sijoituskohteissa. Voit valita eri sijoitusvaihtoehdoista, jotka noudattavat sijoitusnäkemystämme.

Sijoituskohteet: sijoitusrahastot, pörssinoteeratut sijoitusrahastot (ETF), pörssiosakkeet, nimellispääomaturvatut ja osittain nimellispääomaturvatut sijoitusobligaatiot. 

Yksilöllinen –palvelutasolla edellä mainittujen lisäksi: vaihtoehtorahastot (AIF), joukkolainat, muut sijoitusobligaatiot

Mikä on mallisalkku?

Sijoitusneuvonnan mallisalkut ovat ratkaisumme yksilöllisten sijoitustavoitteittesi tavoittelemiseksi, kun haluat itse osallistua aktiivisesti sijoituspäätösten tekemiseen. Mallisalkkumme avaavat sinulle mahdollisuuden hyötyä hallitusta sijoitusprosessista, Danske Bankin sijoitusnäkemyksestä ja siihen liittyvistä aktiivisista sijoitusvalinnoista.

Sijoitusneuvonnan mallisalkkumme sisältävät omaisuuslajien välisen, osake- sijoitusten maantieteellisen ja toimialakohtaisen hajautuksen, hajautuksen eri korkoluokkien suhteen sekä edistyneen riskienhallinnan. Sijoitusneuvontamme perustuu mallisalkkuihin ja voit käyttää mallisalkkuja omien sijoituspäätösten tukena.

Hyödynnä eri omaisuusluokkien mahdollisuudet

Osakkeiden, joukkovelkakirjojen, kiinteistöjen, sekä muiden omaisuusluokkien suhteellinen osuus kokonaisvarallisuudestasi – eli omaisuuslajiallokaatiosi – voi olla yksi tärkeimmistä kokonaisvarallisuutesi tuottoa ja riskiä määrittävistä tekijöistä pitkällä aikavälillä.

Vaikka esimerkiksi osakemarkkinoiden historiallinen tuotto houkuttelisi, saattaa osakekurssien nopea lasku heikentää mahdollisuuksiasi päästä tavoitteisiisi lyhyellä aikavälillä. Riskiä voidaan hallita hajauttamalla varallisuuttasi harkitusti eri omaisuusluokkien välillä.

Sijoitusten hajauttaminen on otettu huomioon

Samalla tavalla kuin vain yhteen omaisuusluokkaan sijoittaminen on tehotonta riskin näkökulmasta, voi mallisalkun sijoitusvalintojen keskittyminen vain yhteen sijoitustyyliin tai maantieteelliseen alueeseen luoda riskikeskittymiä.

Sijoitusmahdollisuudet muuttuvat ajassa, uusia markkinoita syntyy ja tulee kaupankäynnin kohteeksi. Jotkut omaisuuslajit saattavat nousta samalla kun toiset laskevat, eikä historiallinen tuotto ole tae tulevasta. Kokonaisvarallisuutesi arvonvaihtelua voidaan tasoittaa hajauttamalla omaisuuttasi eri sijoitustyylein ja eri maantieteellisille alueille. Kaikki nämä on otettu huomioon mallisalkuissamme.

Katso myös nämä


Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.