Käyttölaina
– Jatkuvasti voimassa oleva luotto suunnitelmien ja arjen yllättävien menojen rahoittamiseen

Käyttölaina on 2 000 - 10 000 euron jatkuvaluonteinen kulutusluotto. Voit siirtää rahaa tilillesi, maksaa laskuja ja tasata suurempia kuluja useammalle kuukaudelle. Maksat luottoa pois kerran kuukaudessa haluamassasi tahdissa ja se on uudelleen käytettävissäsi. Käyttölainan avulla sinulla on mahdollisuus pitää maksupuskuria yllättävien ja toistuvien isojen menojen, kuten autohuollon, varalta. Sinulla on mahdollisuus kahteen vuosittain toistuvaan maksuvapaaseen.
Käyttölaina on tarkoitettu asiakkaillemme, joilla on säännöllinen suoritus Danske Bankin tilille.

Yllättävien menojen varalle

Jos esimerkiksi kodinkone hajoaa tai autoon tulee kalliimpi remontti, on näiden rahoitus mahdollista hoitaa käyttölainalla.

Koko perheen lomamatkan rahoittaminen

Lomamatkan rahoittaminen onnistuu tarvittaessa kätevästi käyttölainalla. Lomareissun jälkeen maksettuasi käytetyn saldon pois, voit seuraavana vuonna käyttää jälleen lomaa varten käyttölainaa. Vältät siis uuden lainan hakemisen vaivan.

Joustava maksutapa

Käyttölainaa voit lyhentää valitsemasi suuruisella lyhennyksellä. Halutessasi voit myös milloin tahansa lyhentää lainaa nopeammin pois tai maksaa vaikka koko lainan kerralla pois. Tämä onnistuu verkkopankissa tavallisella omien tilien välisellä siirrolla.

Käytön turvallisuus

Käyttölainan käyttäminen onnistuu turvallisesti verkko-, mobiili- ja tabletpankeissa. Sinun ei tarvitse murehtia, että käyttölainasi joutuisi vääriin käsiin. Käyttölainassa ei ole erillistä korttia, kuten luottokortissa.

Tietoa käyttölainasta

  • Limiitti 2 000 - 10 000 euroa
  • Mahdollisuus kahteen vuosittain toistuvaan maksuvapaaseen
  • Voit tarvittaessa hakea Käyttölainaasi korotusta verkkopankissa

Korko

Käyttölainan korko on sidottu 3 kuukauden Euribor 365 –viitekorkoon ja siihen lisätään 9 prosenttiyksikköä.

Vuosimaksu

Käyttölainan vuosimaksu on 3,5% haettavan luottorajan määrästä.

Hinnat ja ehdot

Esimerkki: Käyttölainan todellinen vuosikorko on 21,06 % laskettuna 2000 euron luotolle (03.06.2024). Arvioitu maksettavaksi tuleva luoton kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 2630,25 euroa laskettuna 2000 euron luotolle (03.06.2024), sisältäen vuosimaksut 3*70 euroa kolmelta vuodelta. Luotosta ei peritä muita palkkioita. Käyttölainan maksettavaksi tulevan luoton arvioitu kokonaismäärä ja todellinen vuosikorko on laskettu olettaen, että luottoaika on kolme vuotta ja luotto nostetaan heti kokonaan käyttöön, luoton korko sekä palvelumaksut pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 36 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Viitekoron arvo käyttölainalla määräytyy joka maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun ensimmäisen pankkipäivän noteerauksen mukaan. Luottosopimus tehdään kolmen vuoden määräajaksi ja sopimuksen jatkamiseksi uudeksi kolmen vuoden määräajaksi voidaan myös neuvotella. Määräajan päättymisen jälkeen sinulla on oikeus maksaa luotto takaisin valitsemallasi lyhennysmäärällä. Tämä ei ole lainatarjous. Käyttölainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä.

Lue myös


Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.