Säästötilit – kerrytä säästöjäsi
helposti ja turvallisesti

Tilisäästäminen on mainio tapa kerryttää talouden puskuria ja kasvattaa omaa taloudellista mielenrauhaa. Kun säästössä on muutaman kuukauden menoja vastaava summa, olet paremmin varautunut yllättäviin menoihin tai vuosittain toistuviin isompiin maksueriin. Tai ehkä haaveissasi on oma asunto, kesämökki tai unelmaloma? Valikoimastamme löydät säästötilin myös unelmiasi varten. Tutustu erilaisiin tilisäästämisen vaihtoehtoihin ja valitse sinulle sopivin ratkaisu.

Danske Säästötili

– puskuritili yllättäviä menoja varten

Valitse Danske Säästötili, kun haluat pitää osan rahoistasi erillään päivittäisestä käytöstä, mutta haluat nostaa säästöjäsi säännöllisesti. Tili sopii hyvin puskurin säästämiseen tai vaikka lainanhoitotiliksi. Danske Säästötilin korko on 0 % (1.11.2023 lähtien 0,25 % alle 10 000 euron talletusmäärälle), joten varallisuuden kerryttämiseen suosittelemme muita tapoja.

Lue lisää Danske Säästötilistä

Avaa Danske Säästötili

Voit avata Säästötilin myös mobiilipankissa
kohdasta Tilit ja +.

Danske Turvatili

– joustava ja korollinen vaihtoehto säästämiseen

Valitse Turvatili, kun haluat säästää tavoitteellisesti tai säilyttää varojasi lyhytaikaisesti. Turvatilillä oleville talletuksille maksetaan 3 kuukauden euriboriin sidottua korkoa, mikäli tilin saldo on vähintään 10 000 euroa. Korko kasvaa sitä mukaa, mitä enemmän sinulla on tilillä talletuksia. Voit lopettaa tilin koska tahansa.

Lue lisää Danske Turvatilistä

Avaa Danske Turvatili

Voit avata Turvatilin myös mobiilipankissa kohdasta
Tilit ja +.

Määräaikaistalletus

– kiinteäkorkoinen tuotto määräaikaiselle talletukselle

Valitse määräaikaistalletus, kun haluat tallettaa suuremman summan tietyksi ajaksi ja samalla saada talletuksellesi tuottoa. Talletuksen kiinteä korko määräytyy talletusajan ja vallitsevan korkotason mukaan, joten tiedät ennakkoon, paljonko talletuksesi tuottaa. Pienin talletusmäärä on 5000 euroa.

Lue lisää Määräaikaistalletuksesta

Avaa Määräaikaistalletus

ASP-tili

– säästä ensimmäistä asuntoa varten

Valitse ASP-tili, kun olet 15–44-vuotias ja haluat säästää ensiasuntoa varten. Kun asunnon osto tulee ajankohtaiseksi, saat ASP-säästösopimuksen ehtojen täyttyessä verottoman koron säästöillesi sekä valtiontakauksen asuntolainallesi.

Lue lisää ASP-tilistä

Vaihtoehto tilisäästämiselle – säästä rahastoon

Pitkäjänteisellä rahastosäästämisellä on mahdollista päästä säästötiliä korkeampiin tuottoihin. Säästäjän ratkaisurahastot ovat oiva tapa aloittaa säästäminen rahastoihin, koska aloittaminen on tehty helpoksi. Valitse omaan riskiprofiiliisi sopiva rahastovaihtoehto ja tee samalla näppärästi kuukausisäästösopimus, jolloin säästät automaattisesti valitsemaasi rahastoon haluamasi summan rahaa kuukausittain.

Tutustu säästäjän ratkaisurahastoihin    Katso, miten varallisuutesi karttuisi

Usein kysyttyä säästötileistä

19265663-53bd-466d-b4be-c429a5bffc9a

Onko tilisäästäminen järkevämpää kuin sijoittaminen?

Katso videolta asiantuntijamme vinkit tilisäästämiseen ja sijoittamiseen.

Asiakkaamme kertovat


Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading