Säästötilit – kerrytä säästöjäsi
helposti ja turvallisesti

Tilisäästäminen on mainio tapa kerryttää talouden puskuria ja kasvattaa omaa taloudellista mielenrauhaa. Kun säästössä on muutaman kuukauden menoja vastaava summa, olet paremmin varautunut yllättäviin menoihin tai vuosittain toistuviin isompiin maksueriin. Tai ehkä haaveissasi on oma asunto, kesämökki tai unelmaloma? Tutustu erilaisiin tilisäästämisen vaihtoehtoihin ja valitse sinulle sopivin ratkaisu.

Danske Sadonkorjuutili

– tuottavaa ja joustavaa tilisäästämistä

Valitse Danske Sadonkorjuutili, kun haluat tuottoa säästöillesi riskittömästi. Tili sopii erinomaisesti puskuritiliksi, sillä voit tehdä viisi maksutonta nostoa kuukaudessa. Saat talletuksille kilpailukykyistä korkoa (3 kk euribor -0,9%) jo heti ensimmäisestä eurosta alkaen. Tili on tarjolla Akavan jäsenliittojen ja Suomen Vuokranantajien jäsenille.

Lue lisää ja avaa Danske Sadonkorjuutili

Danske Turvatili

– kilpailukykyistä korkoa tilisäästöille

Valitse Turvatili, kun haluat saada säästöillesi tuottoa, mutta et sitoa rahojasi tilille määräajaksi. Turvatilillä oleville talletuksille maksetaan kilpailukykyistä korkoa (3 kk euribor -0,5-0,9 %), mikäli tilin saldo on vähintään 10 000 euroa. Korko kasvaa sitä mukaa, mitä enemmän sinulla on tilillä talletuksia. Alle 10 000 euron talletuksille saat kiinteän 0,5 % koron. Voit tehdä 5 maksutonta nostoa tililtä vuoden aikana.

Lue lisää Danske Turvatilistä

Avaa Danske Turvatili

Voit avata Turvatilin myös mobiilipankissa kohdasta
Tilit ja +.

Määräaikaistalletus

– kiinteäkorkoinen tuotto määräaikaiselle talletukselle

Valitse määräaikaistalletus, kun haluat tallettaa suuremman summan tietyksi ajaksi ja samalla saada talletuksellesi tuottoa. Talletuksen kiinteä korko määräytyy talletusajan ja vallitsevan korkotason mukaan, joten tiedät ennakkoon, paljonko talletuksesi tuottaa. Pienin talletusmäärä on 500 euroa.

Lue lisää Määräaikaistalletuksesta

Avaa Määräaikaistalletus

Säästötili

– puskuritili yllättäviä menoja varten

Valitse Säästötili, kun haluat pitää osan rahoistasi erillään päivittäisestä käytöstä, mutta haluat nostaa säästöjäsi säännöllisesti. Tili sopii hyvin puskurin säästämiseen tai vaikka lainanhoitotiliksi. Säästötilin korko on 0,25 %, joten varallisuuden kerryttämiseen suosittelemme muita tapoja.

Lue lisää Säästötilistä

Avaa Säästötili

Voit avata Säästötilin myös mobiilipankissa
kohdasta Tilit ja +.

ASP-tili

– säästä ensimmäistä asuntoa varten

Valitse ASP-tili, kun olet 15–44-vuotias ja haluat säästää ensiasuntoa varten. Kun asunnon osto tulee ajankohtaiseksi, saat ASP-säästösopimuksen ehtojen täyttyessä verottoman koron säästöillesi sekä valtiontakauksen asuntolainallesi.

Lue lisää ASP-tilistä

Vaihtoehto tilisäästämiselle – säästä rahastoon

Pitkäjänteisellä rahastosäästämisellä on mahdollista päästä säästötiliä korkeampiin tuottoihin. Voit aloittaa kuukausisäästämisen rahastoihin mobiilipankissa. Vain muutaman minuutin käyttöönotto ja jatkossa säästäminen hoituu automaattisesti joka kuukausi.

Lue lisää rahastosäästämisestä    Katso, miten varallisuutesi karttuisi

Usein kysyttyä säästötileistä

19265663-53bd-466d-b4be-c429a5bffc9a

Onko tilisäästäminen järkevämpää kuin sijoittaminen?

Katso videolta asiantuntijamme vinkit tilisäästämiseen ja sijoittamiseen.

Asiakkaamme kertovat


Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.