Kysytyimmät kysymykset

 • Miten kirjaudun verkkopankkiin tunnuslukulaitteella?

  Tunnuslukulaitteen avulla voit kirjautua turvallisesti Danske Bankin palveluihin. 

  Paina tunnuslukulaitteessa olevaa painiketta ja syötä laitteen näytölle ilmestyvä 6-numeroinen luku oikeaan kenttään. Tunnuslukulaitteen sarjanumero on turvallisuussyistä osittain peitetty verkkopankkiin kirjautumisen yhteydessä.

 • Tarvitsen apua verkkopankissa asiointiin

  Mikäli sinulla on käytössä pankkitunnukset, voit hoitaa pankkiasioita kätevästi myös verkossa. Voit mm. maksaa laskuja, katsella tilin tapahtumia, seurata säästöjen kehitystä ja lähettää meille viestejä suojatusti. Tietokoneen ja älypuhelimen lisäksi pankkiasioita voi hoitaa myös tabletilla. Opastamme sinua mieluusti pankkiasioiden hoidossa eri kanavissa, voit varata ajan henkilökohtaiseen opastukseen soittamalla asiakaspalveluumme 0200 2580 ma–pe 10-16 (pvm/mpm).

 • Mitä teen jos yhteystietoni ovat muuttuneet (nimi, osoite, puhelinnumero)?

  Mikäli olet ilmoittanut osoitteenmuutoksesta maistraattiin, suomalainen osoite päivittyy automaattisesti järjestelmiimme pienellä viiveellä. Verkkopankin kautta pääset myös päivittämään osoitteesi ja numerosi kohdassa Omat asetukset.

  Jos muutat ulkomaille, lähetäthän asiasta tiedon verkkoviestillä tai asioit konttorilla kuvallisen henkilötodistuksen kanssa.

  Jos nimesi vaihtuu, soitathan asiakaspalveluumme 0200 2580 ma–pe 10-16 (pvm/mpm) ja varaat lähettyville pankkitunnukset tunnistautumista varten.

 • Miksi en saa avattua lainan ehtoja ja liitteitä?

  Lainojen ehtojen ja liitteiden avaamiseen tarvitaan Adobe Reader -ohjelma, jonka saat veloituksetta www.adobe.fi -osoitteesta.

  Jos koneelta löytyy jo Adobe Reader -ohjelma, mutta ehdot ja liitteet eivät avaudu, niin poista koneellasi oleva Adobe Reader ja käy asentamassa yllä mainitusta osoitteesta ohjelma uudestaan. Voit myös kokeilla ehtojen ja liitteiden avaamista toisella internet-selaimilla.

 • Mistä löydän erääntyvät maksut?

  Erääntyvät maksut löytyvät kunkin tilin tilitapahtumien (Verkkopankissa: Tilit > Tapahtumat) ylävalikosta kuukausien oikealta puolelta kohdasta Erääntyvät maksut.

 • Miten aloitan verkkopankin käytön?

  Verkkopankin käyttöä varten tulee olla verkkopankkitunnukset, jotka voi käydä noutamassa lähimmästä Danske Bankin konttorista. Konttoriasiointia varten on hyvä varata aika etukäteen, niin saadaan varmasti hoidettua verkkopankkitunnukset kerralla kuntoon. Ajanvaraus onnistuu asiakaspalvelumme kautta numerosta 0200 2580 ma–pe 10-16 (pvm/mpm)

 • Miksi käyttäjätunnus ja salasanani ovat valmiiksi näytöllä, kun olen kirjautumassa verkkopankkiin?

  Internet-selaimet, kuten Internet Explorer, Google Chrome ja Mozilla Firefox, tallentavat käyttäjän suostumuksella salasanoja omiin tietoihinsa käytön helpottamiseksi. Verkkopankkiin kirjautuessa käyttäjätunnusta ja salasanaa ei tulisi tallentaa selainten asetuksiin turvallisuuden vuoksi, koska silloin kirjautumiseen riittää pelkästään turvakortti tai Danske ID -tunnistussovellus.

  Internet-selaimen asetuksista voi käydä poistamassa tallennetut salasanat, sekä valita ettei vastaisuudessa enää tarjoa salasanojen tallentamista. Jos tarvitset apua, voit soittaa Verkkopankin Asiakastukseen.

 • Miten poistun verkkopankista turvallisesti?

  Verkkopankki-istunto lopetetaan turvallisesti kirjautumalla Verkkopankista ulos Kirjaudu ulos –painikkeesta ruudun oikeasta yläkulmasta. Yhteyden katkettua on hyvä myös tyhjentää selaimen välimuisti.

 • Miksi sivun ylälaitaan tulee ilmoitus "Pankkitoimintojen suojaus käytössä"?

  Mikäli käytössäsi on F-Securen Pankkitoimintojen suojauspalvelu, se saattaa estää verkkopankin toiminnan. Kyseessä ei ole Danske Bankin palvelu, voit olla yhteydessä F-Secureen.

 • Miten voin lähettää kysymyksen asiantuntijalle?

  • Kysy viestillä
   Kirjaudu verkkopankkiin ja valitse: Ota yhteyttä ja usein kysyttyä > Ota yhteyttä > Lähetä uusi viesti.
  • Varaa laina- tai sijoitusneuvottelu verkkotapaamisena
   Kirjaudu verkkopankkiin ja valitse: Ota yhteyttä ja usein kysyttyä > Varaa aika > Varaa aika tapaamiseen.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?
Soita meille numeroon 0200 2580 ma–pe 10-16 (pvm/mpm).