Säästä ja vaurastu samalla

Omistusasumista ja asuntolainaa kannattaa ajatella keinona vaurastua. Pitkä laina-aika myös mahdollistaa pienemmän kuukausierän, jolloin rahaa jää yli säästämiseen ja muuhun elämään. Jopa 30-35 vuoden laina-aika on mahdollinen - tilanteesta riippuen. Laina-ajan alkuun on mahdollista hyödyntää jopa 6 kuukauden lyhennysvapaa taloudellisen puskurin kerryttämiseen ja vaurastumisen aloittamiseen.

Katso, miten varallisuutesi karttuisi

Tämä ei ole pankin lainatarjous. Lainan ehdoista sovitaan henkilökohtaisesti. Lainan ja lyhennysvapaan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä. Esimerkki: Jos asiakas ottaa 170 000 euron asuntolainan, laina-aika olisi 20 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk euriborkorkoa, olisi lainan kokonaiskorko 0,75 % (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 0,837 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 184 685,15 euroa, sis. Järjestelypalkkion 800 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksun 2,70 euroa/maksuerä, maksuerien lukumäärä 240 kpl. (Tiedot 8.4.2022 tilanteesta)

Askelmerkit oman kodin ostamiseen -artikkelisarja vastaa yleisimpiin kysymyksiin, joita oman kodin ostamiseen usein liittyy.

Lue, kuinka pääset omaan kotiin

ASP-tili 

ASP-tili on hyvä vaihtoehto alkaa kartuttaa pesämunaa, jos et ole vielä niin pitkällä ensiasunnon hankinnassa, että olisit ostamassa asuntoa lähiaikoina. 

Aloita säästäminen

Asuntolaina

Jos olet jo kartuttanut säästöjä ensimmäistä omaa kotiasi varten, hae meiltä lainaa kätevästi täyttämällä lainahakemus.

Hae lainaa

Korkosuojaus

Jos korkojen nousu tulevaisuudessa huolettaa, lainaa voi suojata korkoputken tai kiinteän koron avulla.

Tutustu korkosuojaukseen 

Usein kysyttyä ensimmäisen oman kodin ostamisesta

Hyppää mukaan seuraamaan Aadan matkaa kohti omaa kotia!

Somevaikuttaja ja hevosharrastaja Aada Lätti on miettinyt oman asunnon hankkimista, ja nyt on aika tehdä unelmasta totta. Kymmenosaisessa YouTube-sarjassa selvitetään, mitä kaikkea oman kodin hankintaan oikein liittyy.

Milloin kannattaa aloittaa omaan asuntoon säästäminen? Mitä kiekuroita oman asunnon ostaminen pitää sisällään ja mitä kaikkea tulee huomioida? Paljon voin saada lainaa? Muun muassa näihin kysymyksiin etsitään vastausta Danske Bankin Aada ostaa oman kodin -sarjassa.

Katso videot

Tee fiksu päätös, jota et kadu – aloita asuntosäästäminen. Asuntolainan avulla pääset kiinni omistusasuntoon, jolla kartutat varallisuutta itsellesi.

Kokeile asuntolainalaskuria

Hae lainaa

Lue myös


Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading