Ennen asunnon ostoa

Asuntokaupoilla

Muuton jälkeen

Korkeakoulutetun edut

Danske Bank tarjoaa Akavaan kuuluvan ammattiliiton jäsenelle tuntuvat edut asuntolainaan:

  • Pienempi marginaali kuin ilman liiton jäsenyyttä
  • Ei toimitusmaksua tai järjestelypalkkioita
  • Hae joustoa arkeen 4-12 kk pituisilla lyhennysvapailla ilman toimituskuluja*
  • Päivittäispalvelut edullisesti 
*Edellyttää positiivista luottopäätöstä

Hyppää mukaan seuraamaan Aadan matkaa kohti omaa kotia!

Somevaikuttaja ja hevosharrastaja Aada Lätti on miettinyt oman asunnon hankkimista, ja nyt on aika tehdä unelmasta totta. Kymmenosaisessa YouTube-sarjassa selvitetään, mitä kaikkea oman kodin hankintaan oikein liittyy.

Milloin kannattaa aloittaa omaan asuntoon säästäminen? Mitä kiekuroita oman asunnon ostaminen pitää sisällään ja mitä kaikkea tulee huomioida? Paljon voin saada lainaa? Muun muassa näihin kysymyksiin etsitään vastausta Danske Bankin Aada ostaa oman kodin -sarjassa.

Katso videot

cf10d1f2-7a03-49ce-a99a-6294c4779640

Kannattaako tässä taloustilanteessa ostaa asunto?

Oletko koskaan ajatellut, että asuntolaina voisi olla taloutesi joustava elementti? Katso videolta asiantuntijamme neuvot.

Tämä ei ole pankin tarjous. Lainan ehdoista sovitaan henkilökohtaisesti. Lainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä. 

Esimerkki asuntolainasta: Jos asiakas ottaa 170 000 euron asuntolainan, jossa laina-aika olisi 25 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk euribor-korkoa, lainan kokonaiskorko olisi 4,814% (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 5,012%). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä on 296 580,82 euroa, sis. järjestelypalkkion 1020 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksun 2,70 euroa/maksuerä. Maksuerien lukumäärä on 300 kpl. Esimerkki laskettu 1.8.2023 korkotiedoilla.

Lue myös


Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading