Lainaturva

Taloudellista turvaa elämän yllättäviin kolhuihin

Lainaturva on asuntolainasi suoja, jos kuolema tai vakava tapaturmainen vammautuminen muuttaa elämän suunnitelmat. Lainaturvalla maksetaan jäljellä olevaa asuntolainaa pois. Turvaat vaivattomasti joko uutta tai nykyistä lainaasi.

Elämän kolhuja ei aina voi ennakoida etukäteen. Taloudellinen varautuminen odottamattomiin käänteisiin kuitenkin mahdollistaa levollisen mielen siitä, että kriisin kohdatessa voit keskittyä rahaa tärkeämpiin asioihin.

Hae Lainaturvaa lainaasi lähettämällä verkkopankkiviesti

Hae uutta lainaa

Mikä on
Lainaturva?


Lainaturva on vakuutus, joka turvaa lainan takaisinmaksua, jos kuolemantapaus tai vakava tapaturmainen vammautuminen muuttaa perheesi arkea. Kun odottamattomiin tilanteisiin on varautunut taloudellisesti, on kriisin keskellä mahdollista keskittyä rahaa tärkeämpiin asioihin.

Vakuutuksen myöntää Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö (Mandatum Life), joka vastaa vakuutuksesta. Danske Bank toimii Mandatum Lifen asiamiehenä. Finanssivalvonta valvoo vakuutusedustusta.

Kuka voi saada Lainaturvan?


Saadaksesi Lainaturvan sinun tulee olla 18 – 64 vuotias, Suomessa asuva, työkykyinen, etkä ole poissa ansiotyöstä tapaturman, sairauden tai vamman vuoksi. 
 

Lainanlyhennysten yhteydessä maksettavan Lainaturvan vakuutusmaksun määrään vaikuttavat turvan määrä sekä vakuutetun ikä.Miten Lainaturva toimii?


Lainaturva kattaa valitun tason mukaan 110 %, 100 % tai 50 % lainan jäljellä olevasta pääomasta. 

Lainaturvan korvaukset on tarkoitettu käytettäväksi Danske Bankista otetun lainan, sen korkojen ja muiden lainaan mahdollisesti liittyvien kulujen maksamiseen. Jos korvaus on suurempi kuin vakuutusyhtiölle ja pankille maksettavat summat, ylijäävä summa maksetaan vakuutetulle tai edunsaajalle.

Etusi laina-asiakkaanamme*

  • Mahdollisuus 25 % alennukseen 1. vuoden Lainaturva-maksusta
  • Jopa 30% korotus vakuutuskorvaukseen Etuohjelma-asiakkaana

*Edut myöntää Mandatum Life.


Esimerkki

Emmalla ja Leolla on yhteinen asuntolaina 200 000 euroa. Lainaturva on otettu kattamaan 100% lainan määrästä. Toinen puolisoista menehtyy äkilliseen sairauskohtaukseen, kun velkaa on jäljellä 145 000 euroa. Vakuutuksen kuolemantapauskorvauksella maksetaan jäljellä oleva asuntolaina kokonaan pois.

Hinnat ja ehdot

Vakuutuksen myöntää Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö (Mandatum Life), joka vastaa vakuutuksesta. Danske Bank toimii Mandatum Lifen asiamiehenä. Finanssivalvonta valvoo vakuutusedustusta.

 

 


 

e6c84967-00090254-ad69eef5

 

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.