Mikä suunnitelmasi odottaa toteutumistaan?  

Vaikka suunnitelmasi vaativat pienen tai isomman summan rahaa toteutuakseen etkä ole saanut tarvittavaa summaa kasaan, se ei ole automaattinen este. 

Elämää ei kannata jättää pelkkään tulevaisuuteen. Jotkut haaveet ovat mahdollisia toteuttaa tässä ja nyt.Uusi asunto

Haaveiletko oman kodin ostamisesta vai onko mielessäsi sijoitusasunnon hankinta? 


Omistusasunto on 71%:n 1) suomalaisen toiveiden asumismuoto. Omasta kodista voi muokata omanlaisensa ja mikä onkaan mukavampi tapa kerryttää itselleen varallisuutta, kuin elämällä elämäänsä kodissaan asumalla. Suomessa suuri osa ihmisten varallisuudesta on kiinni seinissä, jonka vuoksi asuntomarkkinat usein nähdään myös järkevänä kohteena sijoittamiselle. 

Hae asuntolainaa


Remontti

Haluatko päivittää itsellesi ergonomisen etätyötilan tai toteuttaa vihdoin kauan suunnitellun keittiöremontin?


Koti on elämän turvasatama, jossa vietetään nykyisin paljon aikaa. On tärkeää, että arki on sujuvaa ja viihdyt siellä, missä olet. Suunnittelit sitten remonttia omaan kotiin, mökille tai sijoitusasuntoon, sopivasti mitoitetulla lainalla voit tehdä suunnitelmastasi totta. 

Voit hakea Etulainaa hyvin edullisella 4,90 % marginaalilla* aina 25 000 euroon saakka.
Jos hakijoita on kaksi, enimmäismäärä lainalle on 50 000 euroa.

Hae lainaa

* Lainan korko on sidottu 12 kuukauden Euribor-viitekorkoon ja siihen lisätään 4,90 prosenttiyksikköä. Tämä lainatarjous ei ole asiakasta eikä pankkia sitova. Lue sivun alareunasta esimerkki todellisen vuosikoron laskelmasta selaamalla tämä sivu alas saakka.Joustavampi arki

Joskus elämässä ei ole isompia haaveita, vaan taloudellisesti tasapainoinen ja huoleton arki riittää täyttämään toiveet. 

Talous ei aina kulje tasaisesti, vaikka kaiken suunnittelisi etukäteen -  kuten ei elämäkään. Turvaa yllätysten sekä normaalin arjen keskelle voi tuoda tieto siitä, että kun taloudellista pelivaraa tarvitsee, sitä on saatavilla.  

Luottokortilla saat väliaikaista helpotusta arjen kuluihin, jos esimerkiksi pesukone menee rikki tai eläinlääkärikulu yllättää haastavassa tilanteessa. Voit valita itse sopivan lyhennyksen määrän, jolloin kuukausittainen taloutesi pysyy tasapainossa.

Vertaile ja valitse sopivin kortti

Tutustu Etuohjelmaan ja päivitä pakettisiVapaa-aika ja matkustaminen

Kuulutko siihen 21%:n 1) joukkoon, jotka haaveilevat matkustelusta? Vai nauttisitko vapaa-ajastasi mielummin mökkeillen tai veneillen?
 

Vapaa-ajan viettäminen haluamallaan tavallaan ei aina ole ilmaista, mutta tarjoaa hyvinvointia ja tunteita, joita ei voi rahassa mitata. Maapallon koluaminen tuottaa elämänkokemuksia ja huoleton vapaa-aika läheisten kanssa lataa akkuja. Tee budjetointi ja mieti, olisiko haaveet mahdollista toteuttaa jo nyt järkevän suunnittelun avulla!

Lue 4 syytä luottokortilla maksamiseen

Isompaan hankintaan, kuten veneeseen, voit hakea Etulainaa edullisella 4,90 % marginaalilla*:

Hae lainaa

* Lainan korko on sidottu 12 kuukauden Euribor-viitekorkoon ja siihen lisätään 4,90 prosenttiyksikköä. Tämä lainatarjous ei ole asiakasta eikä pankkia sitova. Lue sivun alareunasta esimerkki todellisen vuosikoron laskelmasta selaamalla tämä sivu alas saakka.

* Lainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä. Lainan korko on sidottu 12 kuukauden Euribor-viitekorkoon ja siihen lisätään 4,90 prosenttiyksikköä. Tuote on Danske Bankin kertalaina. Esimerkki: Jos otat 5.000 euron lainan ja laina-aika olisi 5 vuotta sekä lainan viitekorkona käytetään 12 kk Euribor-viitekorkoa, olisi lainan kokonaiskorko 6,702 % (Kuluttajasuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 9,743 %. Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 6.271,10 euroa, sis. Avausmaksun 90 euroa ja automaattisen suoraveloituksen 5,00 euroa/maksuerä, maksuerien lukumäärä 60 kpl. (Tiedot 23.12.2020 tilanteesta). Lainan maksettavaksi tulevan luoton arvioitu kokonaismäärä ja todellinen vuosikorko on laskettu olettaen, että luottoaika on viisi vuotta ja luotto nostetaan heti kokonaan käyttöön, luoton korko sekä palvelumaksut pysyvät samana koko luotonajan ja luotto maksetaan takaisin 60 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Laskelmassa on otettu huomioon luoton perustamiseen, nostamiseen ja sopimuksen mukaiseen takaisinperintään liittyvät kulut.


1) Taloudellinen mielenrauha -kyselytutkimus toteutettiin helmikuussa 2019. Suomessa toteutettuun kyselyyn vastasi yhteensä 3000 yli 18-vuotiasta suomalaista. Kyselytutkimuksen otos kerättiin sähköisellä kyselyllä. Tutkimuksen toteutti Danske Bankin toimeksiannosta YouGov ja raportin AulaResearch.