Osakeanti – Tallink Group AS

Yhtiö on päättänyt korottaa osakepääomaansa osakeannilla. Osakkeenomistajana saatte 1 merkintäoikeuden jokaista omistamaanne 10 osaketta kohti. Olette oikeutettu merkitsemään jokaista 1 merkintäoikeutta kohden 1 uuden osakkeen. Osakkeenomistajilla, jotka omistivat osakkeita 16. elokuuta 2021, on ensisijainen merkintäetuoikeus.

Merkintäaika:

25.8.2021 – 30.8.2021

Merkintähinta:

EUR 0,47

Maksupäivä:

Merkintäpäivä

 

Merkinnän tekeminen

Merkittävissä olevien uusien osakkeiden määrä määräytyy 30. elokuuta 2021 säilytyksessänne olevien merkintäoikeuksien määrällä. Merkintäoikeudet eivät ole kaupankäynnin kohteena. 1 merkintäoikeus oikeuttaa merkitsemään 1 uuden osakkeen.

Pyydämme huomioimaan, että merkintä tehdään ensin väliaikaiselle isin-koodille, EE3800004466, joka vaihdetaan myöhemmin Tallink Group AS kantaosakkeiksi.

Jos haluatte merkitä uusia osakkeita, voitte lähettää vastauksenne verkkopankin kautta valitsemalla Sijoitukset, Kaupankäynti ja Yhtiötapahtumavastaus. Voitte antaa toimeksiantonne myös soittamalla Sijoitusasiantuntijakeskukseen (puh. 0200 2580 ma-pe 8.00 - 18.00 (pvm/mpm), mikäli käytössänne on pankkitunnukset).

Huolehdittehan, että olette antanut vastauksenne 30. elokuuta 2021 kello 15.00 men-nessä. Jos emme ole saaneet vastaustanne siihen mennessä, oletamme että ette halua merkitä uusia osakkeita. Pyydämme ottamaan huomioon, että merkintäaikana käyttämättä jääneet merkintäoikeudet mitätöityvät arvottomina merkintäajan jälkeen.

Pyydämme huomioimaan, että teidän tulee vastauksessanne ilmoittaa nimenne, henkilö- tai ly-tunnuksenne ja osoitteenne.

Uusien osakkeiden merkintä toteutetaan säilytystilinne hoitotililtä. Uusien osakkeiden merkintä ei aiheuta teille kuluja.

Osakkeiden ylimerkintä on mahdollista. Merkinnän ilman merkintäoikeuksia teidän tulee ilmoittaa Sijoitusasiantuntijakeskukseen (puh. 0200 2580 ma-pe 8.00 - 18.00 (pvm/mpm), mikäli käytössänne on pankkitunnukset).

Arvioidessanne tarjousta teidän tulisi kiinnittää erityistä huomiota verotukseen, hintaan ja korkotasoon, toimiala- ja markkinatilanteeseen sekä yrityksen antamaan tietoon liittyviin seikkoihin.

Tarjouksella voi olla laissa määrättyjä rajoituksia. Jos haluatte hyväksyä tarjouksen, olette henkilökohtaisesti vastuussa siitä, että toimitte paikallisen lainsäädännön asettamissa rajoissa.

Toimeksiannon vastaanottava pankki ei arvioi palvelun tai rahoitusvälineen asianmukaisuutta tai soveltuvuutta teidän kannaltanne. Jos teillä on kysymyksiä, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä Sijoitusasiantuntijakeskukseen.

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.