Etulaina

Korkeakoulutettuna asiakkaanamme voit hakea lainaa hyvin edullisella korolla.

 • Lainamäärä 5 000 - 25 000 euroa
 • Laina-aika 1-5 vuotta
 • Marginaali 4,90 % (norm. alkaen 7,0%)
 • Laskutuspalkkio 5 euroa
 • Avausmaksu 90 euroa
 • Asiakkaillemme, joilla säännöllinen suoritus Danske Bankin tilille

Etulaina soveltuu sinulle, jos tarvitset tilapäistä joustoa talouteesi esimerkiksi lomautuksen tai remontin vuoksi, etkä voi tai halua pantata omaisuutta, kuten omaa asuntoa, lainan vakuudeksi.

Voit hakea lainaa maksukyvystäsi riippuen 25 000 euroon (kahdella lainanottajalla 50 000 euroon) saakka.

* Tämä lainatarjous ei ole asiakasta eikä pankkia sitova. Lainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä. Lainan korko on sidottu 12 kuukauden Euribor-viitekorkoon ja siihen lisätään 4,90 prosenttiyksikköä. Tuote on Danske Bankin kertalaina. 

Esimerkki: Jos otat 5.000 euron lainan ja laina-aika olisi 5 vuotta sekä lainan viitekorkona käytetään 12 kk Euribor-viitekorkoa, olisi lainan kokonaiskorko 6,702 % (Kuluttajasuojalain mukaan laskettu  todellinen vuosikorko 9,743 %. Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 6.271,10 euroa, sis. Avausmaksun 90 euroa ja automaattisen suoraveloituksen 5,00 euroa/maksuerä, maksuerien lukumäärä 60 kpl. (Tiedot 23.12.2020 tilanteesta).

Lainan maksettavaksi tulevan luoton arvioitu kokonaismäärä ja todellinen vuosikorko on laskettu olettaen, että luottoaika on viisi vuotta ja luotto nostetaan heti kokonaan käyttöön, luoton korko sekä palvelumaksut pysyvät samana koko luotonajan ja luotto maksetaan takaisin 60 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Laskelmassa on otettu huomioon luoton perustamiseen, nostamiseen ja sopimuksen mukaiseen takaisinperintään liittyvät kulut.

Etulaina

Tietoa lainasta

 • Korko

  Lainan korko muodostuu viitekorosta ja siihen lisätään 4,90 prosenttiyksikköä. Viitekorkona Etulainassa käytetään 12 kuukauden Euribor-korkoa.

 • Laina-aika ja takaisinmaksu

  Laina-aika on maksimissaan 5 vuotta ja lainan lyhennystapana on tasaerä.

 • Vakuus

  Etulainalle ei tarvita vakuutta.

LAINA

Käyttövinkkejä ja neuvoja

Lue myös


Lainan korko on sidottu 12 kuukauden Euribor viitekorkoon ja siihen lisätään 4,90 - 7,90 prosenttiyksikköä. Tuote on Danske Bankin kertalaina. Lainan todellinen vuosikorko on 6,89 % laskettuna 12 kuukauden Euribor viitekorolla lisättynä 4,90 prosenttiyksikköä 5 000 euron luotolle (13.4.2017). Arvioitu maksettava tuleva luoton kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 5 912,67 euroa laskettuna 5 000 euron luotolle (13.4.2017), sis. luoton järjestelypalkkion 0 euroa, laskutuspalkkiot 4,50 euroa/kuukausi viiden vuoden luottoajalta, yhteensä 270 euroa. Lainan maksettavaksi tulevan luoton arvioitu kokonaismäärä ja todellinen vuosikorko on laskettu olettaen, että luottoaika on viisi vuotta ja luotto nostetaan heti kokonaan käyttöön, luoton korko sekä palvelumaksut pysyvät samana koko luotonajan ja luotto maksetaan takaisin 60 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Laskelmassa on otettu huomioon luoton perustamiseen, nostamiseen ja sopimuksen mukaiseen takaisinperintään liittyvät kulut. Tämä ei ole lainatarjous. Lainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä.

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.