Etulaina
– Vakuudeton laina korkea­koulu­tetuille asiak­kail­lemme

Etulaina soveltuu sinulle, jos olet korkeakoulutettu asiakkaamme ja kaipaat joustoa talouteesi, haaveilet esimerkiksi lomasta tai suunnittelet remonttia, etkä voi tai halua pantata omaisuutta, kuten omaa asuntoa, lainan vakuudeksi.

Voit hakea lainaa hyvin edullisella korolla maksukyvystäsi riippuen 25 000 euroon (kahdella lainanottajalla 50 000) saakka.

Hae lainaa

  • Lainamäärä yhdellä lainanottajalla 5 000 - 25 000, kahdella lainanottajalla 5 000 - 50 000 euroa
  • Laina-aika 1-5 vuotta
  • Marginaali 4,90 % (norm. alkaen 7 %)
  • Laskutuspalkkio 5 euroa
  • Avausmaksu 90 euroa
  • Asiakkaillemme, joilla säännöllinen suoritus Danske Bankin tilille

Tietoa Etulainasta

Korko

Lainan korko muodostuu viitekorosta ja siihen lisätään 4,90 % prosenttiyksikköä. Viitekorkona Etulainassa käytetään 12 kuukauden Euribor-korkoa.

Laina-aika ja takaisinmaksu

Laina-aika on maksimissaan 5 vuotta ja lainan lyhennystapana on tasaerä.

Vakuus

Etulainalle ei tarvita vakuutta.

Hinnat ja ehdot

Tämä lainatarjous ei ole asiakasta eikä pankkia sitova. Lainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä ja positiivisesta luottotietorekisteristä. Lainan korko on sidottu 12 kuukauden Euribor-viitekorkoon ja siihen lisätään 4,90 prosenttiyksikköä. Tuote on Danske Bankin kertalaina.
Esimerkki: Jos otat 5.000 euron lainan ja laina-aika olisi 5 vuotta sekä lainan viitekorkona käytetään 12 kk Euribor-viitekorkoa, olisi lainan kokonaiskorko 8,622 % (Kuluttajasuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 12,027 %. Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 6 581,31 euroa, sis. Avausmaksun 90 euroa ja automaattisen suoraveloituksen 5,00 euroa/maksuerä, maksuerien lukumäärä 60 kpl. (Tiedot 03.06.2024 tilanteesta).
Lainan maksettavaksi tulevan luoton arvioitu kokonaismäärä ja todellinen vuosikorko on laskettu olettaen, että luottoaika on viisi vuotta ja luotto nostetaan heti kokonaan käyttöön, luoton korko sekä palvelumaksut pysyvät samana koko luotonajan ja luotto maksetaan takaisin 60 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Laskelmassa on otettu huomioon luoton perustamiseen, nostamiseen ja sopimuksen mukaiseen takaisinperintään liittyvät kulut.

Lue myös


Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.