Siirry sisältöön

Etulaina

Akavan jäsenliiton jäsenenä ja Danske Bankin asiakkaana voit nyt hakea lainaa tilapäiseen tarpeeseen -  ilman avausmaksua ja erittäin kilpailukykyisellä korolla. 

Tarjous on voimassa vuoden 2020 loppuun asti. *

 • Lainamäärä 2000 - 15000 euroa
 • Laina-aika 1-5 vuotta
 • Marginaali 2,90% (norm. alkaen 4,90 %) 
 • Laskutuspalkkio 2,50 euroa (norm. 4,50 euroa)
 • Ei avausmaksua

Elämä voi joskus yllättää ja saatat tarvita pelivaraa talouteesi - niin isossa kuin pienemmässäkin mittakaavassa. Joskus väliaikaiseen tilanteeseen helpotusta voi tuoda sopivasti mitoitettu laina, jolla arjen rullaamisen pystyy turvaamaan tai toteuttamaan pitkäaikaisen haaveen esimerkiksi remontista tai lomamatkasta. 

Etulaina soveltuu sinulle, jos tarvitset tilapäistä joustoa talouteesi esimerkiksi lomautuksen vuoksi etkä voi tai halua pantata omaisuutta, kuten omaa asuntoa, lainan vakuudeksi.

Voit hakea lainaa maksukyvystäsi riippuen 15 000 euroon (kahdella lainanottajalla 30 000 euroon) saakka. Saat Etulainan ilman avausmaksua.

Etulaina

Tietoa lainasta

 • Korko

  Korko

  Lainan korko muodostuu viitekorosta ja siihen lisätään 2,90 (norm. 4,90 - 7,90) prosenttiyksikköä. Viitekorkona Etulainassa käytetään 12 kuukauden Euribor-korkoa.

 • Laina-aika ja takaisinmaksu

  Laina-aika ja takaisinmaksu

  Laina-aika on maksimissaan 5 vuotta ja lainan lyhennystapana on tasaerä.

 • Vakuus

  Vakuus

  Etulainalle ei tarvita vakuutta.

LAINA

Käyttövinkkejä ja neuvoja

 • Remontti tulossa

  Etulainalla pienemmän remontin, oli se sitten keittiön uudistus tai ikkunaremontti, rahoitus onnistuu vaivattomasti.

 • Auton tai veneen vaihto tiedossa

  Etulainalla sinulla on mahdollisuus maksaa auto tai vene heti, jolloin omistajuus siirtyy suoraan sinulle.

 • Unelmien lomareissu

  Jos olet aina halunnut lähteä pidemmälle reissulle, vaikkapa All-Inclusive Karibian risteilylle, Etulainan avulla sinulla mahdollisuus rahoittaa matka.

 • Isompi investointi omaan kotiin

  Olisiko aika päivittää kodin sisustusta tai elektroniikkaa? Etulainan avulla sinulla voi olla mahdollisuus tehdä unelmasta totta.

Lue myös


* Tämä lainatarjous ei ole asiakasta eikä pankkia sitova. Lainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä. Lainan korko on sidottu 12 kuukauden Euribor-viitekorkoon ja siihen lisätään 2,90 prosenttiyksikköä. Tuote on Danske Bankin kertalaina. Lainan todellinen vuosikorko on 3,64 % laskettuna 12 kuukauden Euribor-viitekorolla lisättynä 2,90 prosenttiyksikköä 7 500 euron luotolle (24.4.2020). Arvioitu maksettava tuleva luoton kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 8 208,57 euroa laskettuna 7 500 euron luotolle (24.4.2020), sis. luoton järjestelypalkkion 0 euroa, laskutuspalkkiot 2,50 euroa/kuukausi viiden vuoden luottoajalta, yhteensä 150 euroa. Lainan maksettavaksi tulevan luoton arvioitu kokonaismäärä ja todellinen vuosikorko on laskettu olettaen, että luottoaika on viisi vuotta ja luotto nostetaan heti kokonaan käyttöön, luoton korko sekä palvelumaksut pysyvät samana koko luotonajan ja luotto maksetaan takaisin 60 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Laskelmassa on otettu huomioon luoton perustamiseen, nostamiseen ja sopimuksen mukaiseen takaisinperintään liittyvät kulut.

Lainan korko on sidottu 12 kuukauden Euribor viitekorkoon ja siihen lisätään 4,90 - 7,90 prosenttiyksikköä. Tuote on Danske Bankin kertalaina. Lainan todellinen vuosikorko on 6,89 % laskettuna 12 kuukauden Euribor viitekorolla lisättynä 4,90 prosenttiyksikköä 5 000 euron luotolle (13.4.2017). Arvioitu maksettava tuleva luoton kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 5 912,67 euroa laskettuna 5 000 euron luotolle (13.4.2017), sis. luoton järjestelypalkkion 0 euroa, laskutuspalkkiot 4,50 euroa/kuukausi viiden vuoden luottoajalta, yhteensä 270 euroa. Lainan maksettavaksi tulevan luoton arvioitu kokonaismäärä ja todellinen vuosikorko on laskettu olettaen, että luottoaika on viisi vuotta ja luotto nostetaan heti kokonaan käyttöön, luoton korko sekä palvelumaksut pysyvät samana koko luotonajan ja luotto maksetaan takaisin 60 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Laskelmassa on otettu huomioon luoton perustamiseen, nostamiseen ja sopimuksen mukaiseen takaisinperintään liittyvät kulut. Tämä ei ole lainatarjous. Lainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä.

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.