Lainahakemus

Onko mielessäsi oma koti, sijoitusasunto tai muu lainatarve?
Hae asuntolainaa tai muuta vakuudellista lainaa täyttämällä lainahakemus kätevästi yksin tai yhdessä. Hakemus kannattaa tehdä, vaikka olisit vasta suunnitteluvaiheessa, sillä hakemus ei sido sinua.

Lainahakemusten käsittelyssä on tällä hetkellä ruuhkaa. Keskitymme ensisijaisesti nykyisten asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaniemme Akavan, Suomen Vuokranantajien ja Suomen Osakesäästäjien jäsenten sekä Fennian asiakkaiden lainahakemuksiin. Pahoittelemme tilannetta.

Hae lainaa

Näin laina-asiasi etenee

 1. Täytä lainahakemus. Jos hakijoita on kaksi, täytä hakemukselle ensin omat tietosi sekä toisen hakijan perustiedot. Tämän jälkeen toinen hakija tunnistautuu hakemukselle ja viimeistelee yhteisen hakemuksenne. Hakemus tunnistaa toisen hakijan automaattisesti.
 2. Saat meiltä heti vastauksen sähköpostiisi tai verkkopankkiisi.
 3. Soitamme sinulle lähipäivien aikana ja keskustelemme tarkemmin, millainen laina sopisi juuri sinun tarpeisiisi. Tutustu jo etukäteen, mistä keskustelemme.
 4. Neuvottelun perusteella annamme sinulle lainatarjouksen.


 • Voit hakea meiltä lainaa pieniä tai suuria hankintoja varten, vaikka et olisi vielä Danske Bankin asiakas 
 • Kun otat meiltä lainan, huolehdimme myös päivittäisistä pankkipalveluistasi
 • Autamme sinua talouteesi liittyvissä kysymyksissä - me uskomme, että jokaisella on oikeus taloudelliseen mielenrauhaan
 • Vaikka et olisi vielä löytänyt uutta kotia, hoitamalla laina-asiasi hyvissä ajoin kuntoon saat etumatkaa uuden asunnon hankintaan

Oletko saanut pyynnön lähettää liitteitä lainahakemustasi varten?

Jos olet saanut meiltä erillisellä viestillä pyynnön toimittaa meille tiedostoja, lataa lainahakemuksen liitteet tässä. Muussa tapauksessa odota vielä yhteydenottoamme.

Lähetä liitteet

Korkeakoulutetun edut

Danske Bank tarjoaa Akavaan kuuluvan ammattiliiton jäsenelle tuntuvat edut asuntolainaan:

 • Pienempi marginaali kuin ilman liiton jäsenyyttä
 • Ei toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota
 • 4-12 kk lyhennysvapaat ilman toimituskuluja – säästä 200 € joka kerta *
 • Päivittäinen pankkiasiointi jopa 50% edullisemmin

*Edellyttää positiivista luottopäätöstä.

Hakemus ei sido sinua eikä pankkia. 

Esimerkki asuntolainasta: Jos asiakas ottaa 170 000 euron asuntolainan, jossa laina-aika olisi 25 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk euribor-korkoa, lainan kokonaiskorko olisi 4,472 % (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 4,654 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä on 286 394,69 euroa, sis. järjestelypalkkion 1 020 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksun 2,70 euroa/maksuerä. Maksuerien lukumäärä on 300 kpl. Esimerkki laskettu 03.06.2024 korkotiedoilla.

Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.