Määräaikaistalletus - 
kiinteäkorkoinen tuotto talletukselle

Valitse määräaikaistalletus, kun haluat tallettaa suuremman summan tietyksi ajaksi ja haluat samalla saada talletuksellesi tuottoa. Talletuksen kiinteä korko määräytyy talletusajan ja vallitsevan korkotason mukaan, joten tiedät ennakkoon, paljon talletuksesi tuottaa. Pienin talletusmäärä on 500 euroa. Määräaikaistalletus on nimensä mukaisesti sidottu määräajaksi, ja sitä ei voi nostaa ennen määräajan päättymistä.

Avaa määräaikaistalletus

Määräaikaistalletus pähkinänkuoressa

Määräaikaistalletuksen voi tehdä 1 viikon ja 5 vuoden väliselle talletusajalle. Suosittelemme kuitenkin, että talletusajaksi valitaan 1-12kk, koska tällä hetkellä muille talletusajoille ei makseta korkoa. Pienin talletusmäärä tilille on 500. Määräaikaistalletustili kuuluu talletussuojan piiriin.

Saat tietää talletuskoron aina etukäteen solmiessasi määräaikaistalletuksen. Korko määräytyy sen hetken korkotason mukaisesti. Talletuksen erääntyessä saat pääoman ja talletuskoron takaisin tilillesi. Lähdevero veloitetaan korosta automaattisesti.

Määräaikaistalletus solmitaan tekemällä uusi tilisopimus, missä valitaan summa ja talletusaika. Talletus on sidottu määräajaksi ja sitä ei voi keskeyttää. Määräaikaistalletukseen ei voi myöskään lisätä rahaa kesken talletusajan. Sen sijaan sinulla voi olla useita eri pituisia määräaikaistalletuksia, jotka on avattu eri aikoina.

Tietoa tilistä

Määräaikaistalletus

  • Korko

    Määräaikaistalletuksen korko on kiinteä koko talletusajan. Korko määräytyy avaushetken vallitsevan korkotason perusteella ja se vaihtelee riippuen talletusajan pituudesta. Löydät korkonoteeraukset talletukselle verkkopankistasi. Korkotulo on lähdeveron (30 %) alainen tulo ja se vähennetään koron maksun yhteydessä.

Sinua saattaisi kiinnostaa


Kiinnostuitko?
Tervetuloa Danske Bankiin.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.